نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...
جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
۱ |
۰

نگرانی پرسپولیسی‌ها بابت تشدید مصدومیت کنعانی‌زادگان

نگرانی پرسپولیسی‌ها بابت تشدید مصدومیت کنعانی‌زادگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در شرایطی که حسین کنعانی‌زادگان قرار نبود مقابل کره شمالی بازی کند، اما در نیمه دوم با دستور کادرفنی برای تیم ملی به میدان رفت.

به گزارش خبرورزشی، محمدحسین کنعانی‌زادگان که به دلیل مصدومیت اردوی قبلی تیم ملی را از دست داد در ادامه وضعیت بهتری پیدا کرد و در آخرین بازی پرسپولیس در لیگ برتر که مقابل گل گهر برگزار شده بود به میدان رفت. همین موضوع باعث شد تا امیر قلعه نویی یک بار دیگر نام او را در لیست دعوت شده‌های جدید تیم ملی برای فیفا پیش رو بگنجاند. اما قبل از بازی با کره شمالی بود که کادرپزشکی تیم ملی اعلام کرد کنعانی در بازگشت دوباره به لیست تیم ملی شرایط حضور مقابل کره شمالی را ندارد و پزشکان تیم ملی به همین دلیل او را از این بازی منع کردند.

برهمین اساس امیر قلعه نویی در ترکیب ابتدایی خود از زوج شجاع خلیل‌زاده و علی نعمتی بهره برد. در ادامه مسابقه اما وضعیت عوض شد و در اوایل نیمه دوم اتفاقی افتاد که مسابقه را کاملا تحت تاثیر قرار داد. روی یک موقعیت نه چندان جدی توپ پشت شجاع خلیل زاده افتاد و مهاجم کره که چسبیده به شجاع حرکت می‌کرد با یک استارت ناگهانی از شجاع جلو افتاد تا پشت محوطه جریمه با علیرضا بیرانوند تک به تک شود. در ادامه نیز شجاع در اقدامی عجولانه و غیر ضروری روی مهاجم کره شمالی خطا کرد تا داور بلافاصله سوت بزند و کارت قرمز مستقیم به این مدافع نشان بدهد. اتفاقی که در دقیقه 51 بازی رخ داد و قلعه نویی نیز تصمیم گرفت کنعانی زادگان را در دقیقه 54 به جای مهدی قایدی وارد زمین کند.

این گونه شد که محمدحسین کنعانی زادگان که از سوی کادر پزشکی تیم ملی به دلیل مصدومیت از حضور در این بازی منع شده بود در نیمه دوم و در شرایطی که او و دیگر عناصر خط دفاعی تیم ملی فشار زیادی را در این دقایق متحمل شدند در زمین حضور داشت و حالا یکی از نگرانی‌های مجموعه پرسپولیس و به ویژه هواداران این تیم وضعیت کنعانی زادگان است. چرا که بی شک پرسپولیس برای دو دیدار حساس پیش روی خود نیاز مبرمی به حضور کنعانی زادگان در قلب خط دفاعی خود دارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ا.شهرضا IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
    قلعه نوعی برای بازی بعدبایدعلاوه برروزبه باید از یکی ازدواجه بانهای دیگه بجای بیرانونداستفاده کنه تادفاع ودروازه تیم ملی شرایط بهتری پیداکنه و حساب کار دست بیرانوند و خلیل زاده بیادکه دیگه اشتباه تأثیرگذار نکنند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ ورزش ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی