این سوژه از آن داستانهای بدون شرح است چون خود سوژه به اندازه کافی گویاست و برای همه آشنا؛ داستان گزارشگران تلویزیونی در ایران که به خاطر نداشتن رقیب و داشتن حاشیه امنیت، هیچ نیازی به بهبود کیفیت کار خود احساس نمیکنند و کاری هم از دست رسانهها و فوتبال دوستان بر نمیآید جز بستن صدای تلویزیون!
به اندازه کافی در مورد گزارشگران تهرانی نوشته ایم و خواندهاید اما آنها با قدرت به کار خود ادامه میدهند. در مورد گزارشگران شهرستانی نیز ماجرا به همین منوال است اما این بار گزارشگر بازی گل گهر و پرسپولیس داستان تازهای را ارائه کرد. همه میدانیم که افراط و تفریط هر دو به یک اندازه بد است. به قول قدیمیها از دو طرف بام افتادن که هر دو به یک اندازه خسارت به بار میآورد. تا پیش از این همیشه فوتبال دوستان از جانبداری گزارشگران شهرستانی روی آنتن تلویزیون دلخور بودند و این بار این دوست عزیز مسیر برعکس را رفت و به تیم شهرش کنایه میزد!
در همان شروع بازی وقتی توپ به اریک بایناما رسید او گفت بازیکن ۷ امتیازی معروف! که اشاره به لطمه بزرگ این بازیکن در زمان امیر قلعه نویی به گل گهر داشت! به خاطر بازیکنی که خیلی هم به کار تیم نمیآمد ۷ امتیاز از این تیم کسب شد و شانس رقابت برای قهرمانی را به راحتی از دست داد. در طول بازی ایشان هم با همان دست فرمان همکارانش در تهران میرفت. انگار مد شده که روی آنتن زنده برای خوشایند فضای مجازی سوتی بدهی و معروف بشوی! البته هم که مسولان تلویزیون نه بازیها را میبینند و نه رسانه ها را تا متوجه داستان و برخورد با افراد شوند!
برخی جملات که اصلاً به نام استاد خیابانی سند خورده و هر کس از این حرفها بزند او را پیرو مکتب خیابانی مینامند! این گزارشگر هم پیرو همان مکتب بود که مدام با این رفیعی و آن رفیعی مثلا مزه می ریخت! انگار هیچکس در ایران نمیدانست که پرسپولیس دو بازیکن با فامیل رفیعی دارد! اوج شاهکار او هم زمانی بود که از مهرشاد اسدی و امیررضا رفیعی به عنوان دو جوان عضو آکادمی پرسپولیس نام برد! ما هیچ کدام در فوتبال ایران نمیدانستیم که تنها بازیکنان جوان زیر ۲۰ سال میتوانند در رده جوانان زیر ۲۰ سال بازی کنند و اگر ایشان راهنمایی نمیکرد، فکر میکردیم آنها سی و چند ساله هستند!
البته که راهکار مقابله با بازی با اعصاب گزارشگران ما خیلی مشخص است. بسیارند فوتبال دوستانی که موقع تماشای فوتبال صدای تلویزیون را میبندند و حتی تکنولوژی جدید و انتخاب گزینه ۱ و ۲ برای گزارشگر هم دلیلی است بر اثبات این ادعا که خود تلویزیون هم میداند گزارشگرانش چقدر روی اعصاب هستند! اما وای به وقتی که در جمعی گیر کنید و مجبور به تماشای فوتبال باشید، آن وقت دیگر کنترل تلویزیون برای بستن صدا دست شما نیست و تنها اعصابتان خرد میشود!
بیشتر بخوانید: پاسخ کارشناس داوری به جنجالیترین صحنههای پرسپولیس - گلگهر/ کارت قرمز و صحنه مشکوک به پنالتی درست بود؟