کره جنوبی در دیدار نیمهنهایی جام ملتهای آسیا با نتیجه ۲-۰ از اردن شکست خورد و حذف شد. چیزی که توجه همه را در این بازی به خود جلب کرد انگشت باندپیچی شده هیونگ مین سون بود.
نشریه «سان» در این باره خبر داد، در آستانه دیدار کرهجنوبی و اردن برخی از بازیکنان جوان شام را سریع خوردند و از پشت میز بلند شدند تا کمی پینگپنگ بازی کنند اما سون، کاپیتان تیم ملی، از این کار عصبانی شد و به آنها تذکر داد و خواست که سر میز برگردند. کانگ لیاین ۲۲ ساله نیز در بین بازیکنان جوان حضور داشت و بحث بالا گرفت و در نهایت درگیری بدی بین بازیکنان پیش آمد که منجر به دررفتگی انگشت بازیکن ۳۱ ساله تاتنهام شد.
شکست مقابل اردن کاملا غیرمنتظره بود چراکه کره جنوبی ۶۴ پله بالاتر از آنها قرار دارد و سومین تیم برتر آسیا است. سون مجبور شد با انگشتان باندپیچی شده در بازی حضور پیدا کند. او پس از بازگشت و در پیروزی ۲-۱ تاتنهام مقابل برایتون نیز همچنان با دست آسیبدیده در بازی شرکت کرد.
بیشتر بخوانید:
- اخراج کلینزمن؛ ضروریترین گزینه کره جنوبی!/ تصمیم مهم گرفته شد؛ هزینه سنگین مربی آلمانی روی دست فوتبال این کشور
- پرتاب شکلات به سمت کلینزمن/ واکنش جالب و متفاوت سرمربی آلمانی به انتقادهای شدید +عکس