فصل گذشته سه مدیر و این فصل هم یک مدیر تازه در راس باشگاه استقلال قرار گرفتند. شخصی که چند فصل قبل تر هم در باشگاه استقلال و به عنوان قائم مقام امیر حسین فتحی بود اما پس از یک فصل از استقلال رفت تا این فصل و پس از گذشت سه یا چهار سال دوباره و اینبار در سمت مدیریت باشگاه وارد استقلال شد.
مدیریتی که انتظار می رفت اشتباهات و خطاهای مدیران ناموفق گذشته را تکرار نکند و با مدیریت فوق العاده خود فصلی خاطره انگیز را برای تیم استقلال رقم بزند. اما عبور از یک فصل نقل و انتقالات ناموفق از طرفی و جذب نشدن یک اسپانسر قدرتمندتر و شناخته شده تر از طرفی دیگر و از سویی هم از دست دادن ستاره های فصل گذشته یک عملکرد و کارنامه بسیار ضعیف را از خود بر جای گذاشته است.
شاهکار دیگر مدیریت خطیر چالش و گفتگوی سخت و بی تعارف او با سرمربی بوده است و حال هم شاهد این هستیم که بازیکنانی هم که در ابتدای فصل جذب شده اند از جمله آن بازیکن عراقی منتظر محمد و حال آریا برزگر به تیم های دیگر لیگ برتری قرض داده می شوند و این یعنی اینکه عملا استقلال در نقل و انتقالات صفر عمل کرده است.
هواداران استقلال با انتخاب خطیر پس از مدتها می خواستند نفسی راحت بکشند و دغدغه های این چند فصل گذشته را با حضور یک مدیرعامل کاربلد، دلسوز و درد آشنا را به باد فراموشی بسپارد اما با اتفاقات این چند هفته گذشته خیلی خوب متوجه شدند که خطیر یا کریمی، فتح الله زاده یا مددی، سعادتمند یا فتحی و... هیچ تفاوتی نمی کنند که این نام ها هستند که می آیند و می روند و هیچ کدام برای باشگاه استقلال و تیم استقلال مدیرعامل درست و حسابی و قابل اعتماد و اتکایی نشدند.
باشگاه و تیم استقلال همچنان از نداشتن یک مدیر، یک سرپرست کاربلد، دلسوز و درد آشنا رنج می برد و یکی از بزرگترین دلایل عدم موفقیت این تیم در طی یک دهه گذشته تعدد بیش از اندازه مدیران در این باشگاه بوده است و اینکه هیچ کدام از مدیران حتی در زمان مدت تصدی گری این پست و مسئولیت نتوانسته اند باری هر چند کوچک و سبک از روی دوش استقلال بردارند و هر کدامشان با یک داستان تازه از باشگاه کنار گذاشته شدند و این داستان ناکامی ها همچنان ادامه پیدا کرده است.
محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد