با توجه به شرایط این روزهای استقلال از بابت فنی و مدیریتی و همچنین شایعاتی که پیرامون حضور ستار همدانی در هیئت مدیره این باشگاه بر سر زبان ها افتاده است، با خود ستار تماس گرفتیم و همکلام شدیم. حرف های جدید مدافع اسبق استقلال را در ادامه می خوانید:
از شما به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره جدید استقلال نام برده می شود و شنیده شده است برنامه های خود را باشگاه ارائه دادید.
از این موضوع اطلاعی ندارم و اساساً تماسی از سوی باشگاه در خصوص این موضوع با من گرفته نشده است. اما باید گفت برای هیات مدیره استقلال باید افرادی متخصص و بزرگ وارد این حوزه شوند. استقلال باشگاه بزرگی است و نیاز به مدیران مجرب و کارآزموده دارد که متاسفانه در این سالها افرادی که در این باشگاه مسئولیت گرفتند که نتوانستند باری از روی باشگاه بردارند و خروجی عملکرد آنان در حد نام بزرگ استقلال نبوده است.
سرمربی خارجی و یا ایرانی یکی از سوژه های این روزهای باشگاه استقلال است. در این شرایط جذب سرمربی خارجی را ناثیر گذارتر میدانید یا ایرانی؟
در شرایط کنونی که استقلال در آن قرار دارد یک ساعت حکم یک سال را دارد و باید از زمان به بهترین شکل ممکن استفاده بهینه را کرد. در حالی که مشکلات باشگاه روز به روز بیشتر می شود دود از دست دادن زمان به چشم استقلال خواهد رفت. الان باشگاه پرسپولیس دارای یک ثبات مدیریتی و فنی است اما استقلال شرایط اینگونه ندارد و در واقع از پرسپولیس و دیگر رقبا عقب است و نیاز است هر چه سریعتر تصمیمات جدی و راهگشا برای موفقیت های آینده استقلال گرفته شود اما نظر شخصی من استفاده از سرمربی ایرانی است چرا که او می تواند با توجه به شناختی که از بازیکنان ایرانی دارد زودتر تیم را جمع کند.
با توجه به عملکرد بازیکنان این فصل استقلال کدام کدام یک از خطوط استقلال را نیاز به تقویت می بینید؟
استقلال در تمامی خطوط نیاز به تقویت فنی دارد. از پست دروازه بان گرفته تا خط دفاع و میانی و حتی خط حمله. آبی پوشان برای موفقیت و قهرمانی در فصل آینده به بازیکنان خلاق حق نیازمندان است که در راس آنان تقویت خط میانی و جذب یک پلی میکر با کیفیت در میانه میدان است چرا که حلقه گمشده استقلال در فصل گذشته در این منطقه بوده است. به خدمت گیری یک تمام کننده تمام عیار یکی از نیازهای استقلال محسوب میشود و در یک کلام باید گفت ستون فقرات این تیم باید ترمیم شود.
نظرتان در خصوص اعضای کمیته فنی جدید و همچنین تعریف شما از یک کمیته فنی کار آمد چیست؟
از جمله مواردی که باید در نظر گرفت ایجاد ساختار است. ساختاری که با ایجاد دپارتمان های تخصصی در راه موفقیت باشگاه گام بردارد که یکی از آنان کمیته فنی است. جمع کردن این افراد و استفاده صحیح از نقطه نظرات آنان است. با توجه به آن که هر کدام از اعضای کمیته فنی دارای رزومه عالی و از سرمایه های استقلال محسوب می شوند نیاز است که حرف هایشان شنیده و و تفکرات فنی آنان در راستای موفقیت تیم عملی شوند اما اینکه بتوان آنها را مدیریت کرد به نظر سخت می رسد.
در حالی که باشگاه هنوز مدیرعامل و سرمربی خود را نشناخته زمزمه هایی مبنی بر حضور وریا غفوری روی نیمکت فنی استقلال شنیده می شود. نظرتان در این خصوص چیست؟
وریا غفوری بازیکنی است که برای استقلال زحمات زیادی را متحمل شده و نه تنها او بلکه هر بازیکنی که برای استقلال زحمت کشید باید بر اساس شایستگی هایش قسمتی از کار در باشگاه را عهده دار شود اما آنچه مشخص است وریا ابتدا باید در کلاس مربیگری شرکت کرده تا با فضای کار مربیگری آشنا شود و با آگاهی هرچه تمام تر پا در این عرصه گذارد؛ آن گاه قطعا می تواند کمک حال باشگاه باشد اما این اتفاق همانطور که اشاره کردم مستلزم آن است که از راهش وارد شود.
در پایان از از حضور تیم ملی در در تورنمنت کافا بگویید.
تیم ملی هر چه بازی دوستانه بیشتری انجام دهد انسجام بیشتری پیدا خواهد کرد. برگزاری اردو و حضور در تورنمنت های مختلف باید با استراتژی و خروجی مثبت همراه باشد به نظرم امیر قلعه نویی با توجه به حاشیه هایی که تیم ملی در یکی دو سال اخیر درگیر آن بوده است هدفش ایجاد همدلی بیشتر نزد بازیکنان بوده است که امیدوارم در این راه موفق باشد.