آغاز فرآیند ورود ۶ سیستم VAR به ایران/ کدام استادیوم‌ها مجهز می‌شوند؟
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در راستای تجهیز ورزشگاه‌ها به سیستم کمک داور ویدئویی، فرآیند ورود ۶ سیستم VAR به کشورمان آغاز شده است.

پروژه ورود کمک داور ویدئویی به ایران مدت‌هاست که دنبال می‌شود و وعده‌های زیادی در این باره داده شده است. از راه‌اندازی در نیم‌فصل دوم فصل جاری گرفته تا آغاز لیگ آینده با VAR؛ وعده‌هایی بوده که در این مدت داده شده است.

فدراسیون فوتبال برای راه‌اندازی این سیستم سراغ شرکت EVS بلژیک رفت و در نهایت با این شرکت به توافق رسید تا کارها وارد مرحله اجرایی شود. مهدی تاج چندی پیش در نامه‌ای به باشگاه‌های لیگ برتر این شرکت را معرفی کرد و شرایط راه‌اندازی این پروژه را توضیح داد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که اقدامات جدیدتری در این زمینه صورت گرفته و فرآیند ورود ۶ عدد از این سیستم‌ها از خارج از کشور آغاز شده است. ۶ شهر و ورزشگاه برای چنین کاری در نظر گرفته شده که از جمله آنها می‌توان به تهران، کرمان و اصفهان اشاره کرد. طبق اعلام رئیس فدراسیون فوتبال، تیم‌هایی که ورزشگاه‌های‌شان مجهز به این سیستم نباشد باید در زمین دیگری که مجهز به VAR است، به میدان بروند.

یکی دیگر از نکاتی که درباره شرکت EVS وجود دارد مربوط به تحریم‌ها است. این موضوع مطرح شده که به واسطه تحریم‌های ظالمانه این شرکت نمی‌تواند با ایران همکاری کند و در صورتی که چنین کاری را انجام دهد، فعالیت‌های دیگرش با چالش مواجه خواهد شد. برای این موضوع تدابیری اندیشیده شده تا تحریم‌ها گریبانگیر این شرکت نشود و البته ایران هم بتواند کارهای ورود و تجهیز VAR را پیش ببرد.

هزینه ورود سیستم کمک داور ویدئویی برعهده باشگاه‌هاست و رئیس فدراسیون فوتبال نیز به باشگاه تأکید کرده که باید هزینه‌ها را تأمین کنند. آموزش داوران نیز حدود ۶ ماه زمان می‌برد اما فدراسیون اعلام کرده که می‌تواند مدت زمان را کاهش دهد.

به نظر می‌رسد گام‌های مثبتی برای ورود VAR به ایران برداشته شده و اگر روند خوبی طی شود می‌توان به آغاز لیگ آینده با این سیستم امید داشت و امیدوار بود که این بار وعده‌ها درست از آب درآید.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • مرتضی مقدم IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۲
    اینجوریه که قطر برامون می‌خره و تو خلیج همیشه پارس تحویل میدن برا تحریما ،صد البته با کمک همون اینفانتینو و فیفا این اتفاق داره میفته وگرنه آوردن به سیستم اینقدر زمان نمی‌خواست و اونی که تحریم کرده هم کار سختی برا شناختن مقصد این تجهیزات نداشت ،کلا تحریما بقول شما ظالمانه هدفش جلوگیری از پولشویی دولتی و کمک به گروهای فلانه همه میدونیم اگه فدراسیون خودش طرف معامله بود فلان مجبورش میکرد کنارش یه کار دیگه هم بکنه در جهت منافع فلان،پس فکر کنی به انسانیت زیادم ظالمانه نیست
  • بنجل میرزا: IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۲
    آموزش داوران حدود شش ماه زمان میبره؟! مگه چیه که شیش ماه زمان میبره؟! با نگاه به مونیتور و حرکت آهسته کردن فیلم بازی هر ننه قمری میتونه تشخیص بده که اشتباهی یا خطایی صورت گرفته یا نه. البته آقایان نوید مظفری و حسین عسکری و از این قضیه مستثنی هستن چون از رو فیلم هم نمیتونن چیزی رو تشخیص بدن و هی انقلت الکی میارن. نهایتا وقت برای آموزشش چهار ساعته نه شیش ماه. البته تو ایران همه چی مشمول زمان میشه و میخوره به خنس و کار یه ساعته میشه هشتصد ساعت. اوف بر داوری که نمیتونه از فیلم بازی کارشناسی درست بکنه.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی