این رفتار شکایت فدراسیون فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال آمریکا را به همراه داشت. به دنبال این شکایت و فشار فیفا، فدراسیون فوتبال آمریکا در نمایش پرچم ایران در حساب توئیتری خود کلمه الله را برگرداند.
در همین راستا فدراسیون فوتبال آمریکا با انتشار بیانیهای اعلام کرد که این کار حرکتی برای حمایت از زنان ایرانی بوده است که برای حقوق اولیه خود میجنگند و بر همین اساس این بنر با پرچم ایران بدون نشان الله را به مدت ۲۴ ساعت در شبکههای اجتماعی خود به نمایش درآوردند. دولت ایران به این حرکت واکنش نشان داد و آمریکا را به حذف نشان الله از پرچم ملی خود متهم کرد.
نیل بوته سخنگوی فدراسیون فوتبال آمریکا در توضیح بیشتر در خصوص این رفتار می گوید: این یک تصمیم در داخل فدراسیون بود. من قصد ندارم وارد این موضوع شوم که چه کسی از این موضوع مطلع بود یا چه کسی مطلع نبود.
وی در ادامه در مواجهه با این پرسش که آیا مذاکراتی با نهادهای دیپلماتیک برای انجام این کار داشتهاید؟، این چنین توضیح داد: در زمانهای خاصی مذاکراتی صورت گرفته است. قصد ندارم در مورد این موضوع صحبت کنم اما باز هم میگویم که این تصمیم ما بود، نه کس دیگری یا فشاری از سوی شخصی دیگر.
با توجه به اعتراف صریح فدراسیون فوتبال آمریکا در خصوص این پرونده به طور حتم فیفا فدراسیون فوتبال آمریکا را با جریمه نقدی مواجه خواهد کرد. به خصوص که این کشور می خواهد ۴ سال بعد به همراه کانادا میزبان جام جهانی باشد و از هم اکنون باید یاد بگیرد که در رفتارهای ورزشی سیاست را قاطی نکند.
فدراسیون فوتبال ایران هم چنین از فدراسیون فوتبال انگلیس هم به دلیل تحریر نام ایران روی لباس خود شکایت کرده است و به نظر می رسد به این دو شکایت بعد از جام جهانی رسیدگی خواهد شد. این شکایت ها پیش بینی می شود جرایم نقدی سنگینی برای آمریکا و انگلیس به همراه داشته باشد.
فدراسیون فوتبال جهان پیش از این همه تیم ها را از خطرات محرومیت و جریمه نقدی به خاطر تحریر شعارهای سیاسی روی پیراهن مطلع کرده بود.