یکشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
۲ |
۵

استقلال در انتظار صدور ITC باشو کوچک/ مورچه اتمی به ملوان می‌رسد؟

استقلال در انتظار صدور ITC باشو کوچک/ مورچه اتمی به ملوان می‌رسد؟
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مسئولان باشگاه استقلال در انتظار صدور ITC مهدی قایدی از سوی فدراسیون فوتبال امارات هستند.

اگرچه انتقال مهدی قایدی از شباب الاهلی امارات به استقلال قطعی شده و این بازیکن شب گذشته نیز به تهران رسید تا کارش را با حضور در تمرینات استارت بزند، اما هنوز وضعیت او برای بازی کردن مقابل ملوان انزلی مشخص نیست.

جدا از مسائل فنی که ساپینتو باید درباره آن تصمیم بگیرد، قایدی برای حضور در لیست استقلال نیاز به صدور ITC از سوی فدراسیون فوتبال دارد.

بر این اساس مدیران باشگاه استقلال نامه‌نگاری های لازم  با فدراسیون ایران و اماراتی‌ها را انجام داده‌اند و منتظرند تا با تایید جدایی قایدی توسط باشگاه شباب الاهلی ITC مهاجم باتجربه شان از سوی اماراتی‌ها صادر شود.

با صدور ITC و رسیدن آن به فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ نیز کارت بازی قایدی را صادر خواهد کرد و اگر این مراحل اداری تا قبل از دیدار با ملوان صورت بگیرد، این مهاجم می‌تواند با صلاحدید ساپینتو در بازی روز پنجشنبه برای استقلال به میدان برود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • تاج IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
    خوش اومدی
  • mohammad__taji79 IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
    جووون به این میگن یه خبر توپس و فوق‌العاده????با قایدی و محبی تیم خوبی خواهیم داشت و امیدوار به آینده?خیلی جالبه بازگشت قایدی به استقلال همزمان شد با صدور حکم ماچونی،عجبببب‌..

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی