چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
۱۲ |
۴

اصرار ساپینتو به جذب ۲ بمب نقل‌وانتقالات/ استقلال به تیمی غیرقابل پیش‌بینی تبدیل می‌شود

اصرار ساپینتو به جذب ۲ بمب نقل‌وانتقالات/ استقلال به تیمی غیرقابل پیش‌بینی تبدیل می‌شود
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

ساپینتو روزهای سختی را در تمرینات روزهای ابتدایی استقلال پشت سر گذاشت. او تمرینات را به دقت زیر نظر داشت و به همراه آنالیزوش ساعت ها فیلم می دید.

 این ها طبیعی بود چرا که به سرعت می خواست از تیم جدیدش شناخت پیدا کند. به این ها بازگشت بازیکنان قرضی را هم به اردوی تیم آبی اضافه کنید. بازیکنان قرضی که برخی از آنها دیگر نمی توانستند با این عنوان راهی تیم جدیدی شوند. یا استقلال یا یک تیم دیگر. در نهایت با یک بازی درون تیمی ساپینتو تیم اصلی اش را انتخاب کرد و لیست آنهایی را که نمی خواست به باشگاه ارایه داد.

حالا تمرینات استقلال در ترکیه خلوت تر شده است و ساپینتو نفس راحتی می کشد. چرا که دیگر با انبوه بازیکنان در تمرینات مواجه نیست و بهتر می تواند کار تاکتیکی انجام دهد.

ساپینتو می خواهد با ۳ دفاع بازی کند یا ۴ دفاع؟ او تیمی را تحویل گرفته که یک فصل را بدون شکست پشت سر گذاشته و در تنها مسابقه ای که طعم تلخ شکست را چشید در ضربات پنالتی بود. آنهم در مسابقات جام حذفی. ریکاردو فصل گذشته و در مورینزه با ۴ دفاع بازی می کرد. در لیگ برتر پرتغال. لیگی که خیلی از تیم های آنها ۳ دفاعه فوتبال می کنند. از جمله ماریتیمو که علی علیپور را در اختیار داشت. یا سانتاکلارا که محمدمحبی در آن بازی می کرد. اما شاید به سبب کارنامه استقلال در فوتبال سه دفاعه این شیوه را دنبال کند. مربیان حرفه ای اینطور نیستند که راه های درست گذشته را پاک کنند و تنها به دنبال القای تفکرات خودشان باشند و ادامه راه درست مربی قبلی برایشان کسر شان باشد.

مرد پرتغالی که در عین آرامش پرشور است انرژی نهفته خود را در همان روزهای ابتدایی تمرینات استقلال در تهران نمایان کرده است. در تمرینات فان و سرگرمی در زمین فوتبال مجموعه ورزشی انقلاب پا به پای استقلالی ها تمرین کرد و حتی ژست پیروزی گرفت و برای شاگردانش کری خواند. او به دنبال رفاقت با آبی هاست به این خاطر که می داند همدلی در هر تیمی معجزه می کند و بهترین تاکتیک برای موفقیت است. بازیکنان برای مربی ای بازی می کنند که ابتدا دوستش داشته باشند و به نظر می رسد ساپینتو از نگاه آبی ها یک مربی دوست داشتنی است.

بازی با ۳ دفاع و رفاقت با آبی ها و البته سخت گیری در تمرینات. این چیزهایی است که از ساپینتو در روزهای ابتدایی حضور در نمرینات تیم آبی دیده شد؛ تکرار قهرمانی آبی ها انتظاری است که از ساپینتو می رود و این کار او را سخت می کند و شاید به همین دلیل است که کار را از روز ابتدایی جدی گرفته است. با وجود ترافیک در خط حمله ریکاردو تلاش می کند کاوه رضایی هم به ترکیب اضافه شود. هم چنین محمد محبی. شاید به این دلیل که قابلیت های منحصر به فرد این بازیکنان موجب شود استقلال در فاز حمله به یک تیم غیر قابل پیش بینی تبدیل شود.

فیلم های مربیگری ساپینتو در تیم موریننزه نشان می دهد ریکاردو مربی اهل فوتبال تهاجمی است. یک مربی پرشور و دوست داشتی و حتی اهل هیاهو. او استقلال را به فوتبال تهاجمی و تصاحب دومین جام پی یا پی دعوت می کند. از انتخاب های او هم پیداست در گزینش ها دچار تصمیمات احساسی نمی شود و روی بازیکنان باتجربه حساب بیشتری بازی می کند تا بازیکن جوان. بازیکن جوانی زمانی به ترکیب تیم او راه پیدا می کند که نخبه باشد.

در کنار همه تاکیدات تاکتیکی به نظر می رسد ریکاردو هم چنان روی تقویت اسلحه پنهان در اردوی آبی ها تاکید دارد؛ رفاقت و همدلی. او دندان هایش را به هم می چسباند و از ته دل فریاد می زند. برای پیروزی و فتح یک جام دیگر. اما با همه فریاد از درون دوست دارد لبخند هم بر لب داشته باشد تا نشان دهد در او و تیمش همه چیز آرام است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • احمدرضا IR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
    چقدر تعریف و تمجید میکنید؟؟ کلا ما ایرانی ها اعتدال نداریم و مرغ همسایه همیشه غاز هست،ساپینتو اینجور و ریکاردو انجور و.....
    • ساوالان IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
      با بودن این همه حمایت فدراسیون و وزارت ورزش نیاز به این همه شعر حماسی گفت نیست... پارسال همه دیدند استقلال چطوری قهرمان شد... با معیش کرونا جعلی پنالتی های رکوردار........ دربی پرسپولیس برده بود کار تمام بود اون هم علنا نگذاشتند... با بودن درویش که نمی تواند از ساده ترین حقوق باشگاه دفاع کند استقلال تا پایان این وزارت بی رقیب هست بی جهت سایر تیم ها هم اب در هاون نکوبند. این حتی سایر تیم های وزارت خانه می دانند برای همین امسال یارگیری گرانقیمت نکردند. بیهوده بود . جام تا پایان این دولت مال استقلال هست..
  • کامی IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
    هفتیه پنجم اخراجه این خط این نشون، هیشکی شاخ فرهاد نمیشه
    • متعصب IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
      امید به خدا به کوری چشم حسودان
  • حقیر لنگی نباشیم IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
    استقلال سپاهان فولاد به تریب شانس قهرمانی در فصل جدید رو دارند بابا مسعود وجود خارجی نداره مامان اذر هم قدرت گذشته رو اگر چند بازی خوب هم از لنگ دیدی به خاطر مطهری بود همه کاره تیم مغز کادر فنی گل محمد امسال شاید با کمک دوارن سوم یا چهارم بشی شیخ دیباته که خوبه با گل محمد تیم پاریس ژرمن کامل به لنگ بیاند گل محمد در حدی نیست که بدون کمک بیرون از فوتبال فوتبالی قهرمان بشه حقیر نباشیم ترابی نباشیم ... دورد بر شرف تختی زمان وریا غفوری رامبد جوان ترابی دستمال یزدی نرم استفاده کنید
    • perspolise IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
      خدایی چی نوشتی،کابوست شده نام بزرگ پرسپولیس
  • تاج طلا IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
    ساوالان لنگی جان واقعیت تیم پیروزی در دولت قبل را به دیگر تیم‌ها نسبت نده
  • ساوالان IR ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
    البته بعد رفتن بابا وبا اینهمه هزینه میلیاردی برای خریدن بازیکن وسپس داد وبیداد لنگیا همه نشاندهنده این می باشد لنگ امسال باید به فکر مقام ششمی باشدوالبته اس اس قهرمان بی چون وچرا خواهد شد
  • حمیدخان IR ۲۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
    جالب گفتی بازیکن برای مربی بازی میکنه که دوستش داره مثل اسکوچیچ خودمون
  • ۰۰۰۰۰۰ IR ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۰
    ساپینتو کارشو با استقلال جدی شروع کرده امیدوارم بتونه موفق بشه چون امسال رقابت خیلی سخت تر از پارساله امسال علاوه بر پرسپولیس تراکتور و سپاهان مربیای خوبی گرفتند و همچنین باید از فولاد و گل گهر هم ترسید چون خوب بلدن چراغ خاموش بیان جلو
  • ههههه IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
    پرسپولیس سرور استقلال

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی