کارلوس کیروش سرمربی سابق تیم ملی ایران به شدت با فدراسیون فوتبال مصر به دلیل دریافت مطالبات معوقش درگیر است. کیروش مصاحبههای تندی علیه مصریها انجام داد و از دلایل اصلی جداییاش از این تیم پرده برداشت. اما فدراسیون فوتبال مصر دوباره با مربی پرتغالی تماس گرفت.
سایت «کووره» مصر خبر داد فدراسیون فوتبال این کشور دوباره با کارلوس کیروش تماس گرفت ولی این بار برای مربیگری و بازگشت به نیمکت فراعنه نبود.
کارلوس کیروش نامزد کسب بهترین مربی سال آفریقا شده به همین خاطر فدراسیون مصر با او تماس گرفت تا در مراسم بهترینهای کنفدراسیون فوتبال آفریقا شرکت کند.
کیروش بعد از جدایی از تیم ملی مصر پیشنهاد دوباره برای بازگشت به نیمکت تیم ملی مصر دریافت کرد ولی مرد پرتغالی نپذیرفت.
سرمربی سابق ایران روی نیمکت مصریها ۷ ماه نشست و موفق شد این تیم را نایب قهرمان آفریقا کند به همین خاطر کاندیدای کسب جایزه بهترین مربی سال آفریقا شد.