نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...
پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳
۱ |
۰

طارمی: دو سال است که دارند ورزشگاه را تعمیر می‌کنند ولی من چیزی ندیدم/ 5 ماه است که مصدوم هستم

طارمی: دو سال است که دارند ورزشگاه را تعمیر می‌کنند ولی من چیزی ندیدم/ 5 ماه است که مصدوم هستم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بازیکن تیم ملی ایران گفت: در حال‌حاضر شرایط ورزشگاه آزادی خوب نیست و هیچ‌کس هم پاسخگو نیستند.

به گزارش خبرورزشی، مهدی طارمی بازیکن تیم ملی کشورمان پس از برتری دو بر صفر تیم ملی ایران برابر امارات در هفته هفتم مرحله مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۶ اظهار داشت: سال نو را به همه مردم ایران تبریک می‌گویم. نیمه اول امارات کمی دفاعی‌تر بازی می‌کرد و در ۴۵ دقیقه اول بازی برایم سخت بود ولی در نیمه دوم توانستیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی افزود: متاسفانه من ۵ ماه است با مصدومیت بازی می‌کنم و در حال‌حاضر هم با تصمیم کادرفنی در این دیدار بازی نکردم.

بازیکن تیم ملی گفت: الان تقریبا صعودمان به جام‌جهانی قطعی شده است ولی به نظر من از لحاظ ساختار تیمی باید شرایط را بهتر کنیم. چیزی که من امروز در نیمکت دیدم فرق دارد چون برخی از بازیکنان تجربه تورنمنت‌های جهانی را ندارد.

طارمی، یاد‍‌آور شد: دو سال است که دارند ورزشگاه را تعمیر می‌کنند ولی من چیزی ندیدم که اصلا بازسازی کرده باشند. در حال‌حاضر هم شرایط ورزشگاه آزادی خوب نیست و هیچ‌کس هم پاسخگو این شرایط نیست.

وی، تصریح کرد: از حضور رئیس‌جمهور کشورمان در استادیوم بسیار خوشحال هستیم و امیدوارم با این برد دل مردم شاد شده باشد.

بازیکن تیم ملی در مورد شرایط خود در اینتر، اظهار کرد: در حال‌حاضر باید مصدومیت خودم را درمان کنم تا بتوانم به اینتر کمک کنم. خوشبختانه کادرفنی اینتر من را حمایت می‌کنند و از این موضوع خیلی خوشحال هستم و تنها دغدغه خودم ماندن در فوتبال اروپا است.

بیشتر بخوانید: محبی: رسیدن طارمی بهترین خبر برای امیر قلعه‌نویی و تیم ملی است

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی