سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۴
۱۵ |
۵

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

وحید امیری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با توجه به شرایط نامطلوب وحید امیری شاید این بازیکن فردا تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

وحید امیری هافبک هجومی ملی پوش تیم پرسپولیس در بازی مقابل ذوب آهن ابتدا در لیست بازیکنان ذخیره این تیم قرار داشت.

امیری که در چند بازی اخیر به دلیل مصدومیت قادر به حضور در ترکیب اصلی سرخپوشان تهرانی نبود در بازی این هفته مقابل ذوب آهن از دقیقه ۳۶ بازی به جای سعید آقایی به میدان رفت.

بازیکنی که به دلیل مصدومیت قادر به ادامه بازی نبود و کادر فنی تیم تشخیص داد وحید امیری به جایش باید به زمین برود.

اما حضور وحید امیری در ترکیب تیم پرسپولیس تنها تا دقیقه هشتاد و نهم بازی تداوم داشت. این بازیکن که دقایقی پیش از مصدومیت از ناحیه ستون فقرات با دریافت کارت زرد از داور سه کارته شده و بازی بعدی با سپاهان را از دست داده بود، بر اثر برخورد با حامد نورمحمدی (بازیکن شماره ۳ تیم ذوب آهن) که از پهلو به کمر او برخورد کرد ضربه شدیدی را در ناحیه ستون فقراتش تحمل کرد و به زمین افتاد.

در آن لحظات (دقیقه ۸۹) تلویزیون در حال پخش تصاویر تنبیه کلامی کریم باقری بود که به رامین رضاییان که هنوز بابت تعویضش اعتراض می‌کرد فرمان می‌داد که سرجایش بنشیند. اما بلافاصله در صحنه آهسته برخورد نورمحمدی به امیری مشخص شد که چه اتفاقی رخ داده است.

نکته جالب توجه زمان برخاستن امیری از روی زمین بود. وقتی دو نفر زیر بغلش را گرفته بودند وحید امیری با نگاهی که به سمت آسمان مشخص کرد آسیب دیدگی اش جزیی نیست و دیگر قادر به همراهی پرسپولیس نیست. با توجه به تمام شدن تعویض‌های پرسپولیس، این تیم تا پایان بازی ۱۰ نفره به مسابقه ادامه داد.

شایان ذکر است؛ آخرین خبر درباره شرایط جسمانی وحید امیری حاکی از آن است که این بازیکن منتظر جواب MRI کمرش است تا فردا تصمیم نهایی درباره جراحی اش اعلام شود.

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

تصاویر تلویزیونی از لحظه تلخ مصدومیت وحید امیری/ نگاهی که هزاران حرف در آن نهفته بود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • جواد CZ ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    چرا گل‌محمدی از بازیکنی که دوران مصدومیت را به تازگی پشت سر گذاشته بود و هنوز به آمادگی کامل نرسیده بود استفاده کرد؟با توجه به غیبت نسبتاً زیاد وحید، اگر او جام جهانی را از دست بدهد چه کسی پاسخگوی رویاهای برباد رفته او خواهد بود،؟
  • فرهاد IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    دقت کردید از وقتی یزدانی رفته سربازی امیری هم رفته تو مصدومیت و افول؟
  • سیداسحق علوی IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    جام جهانی پر.. همون که نذاشتین سیاوش یزدانی با سال ها تلاش بهش برسه چوب خدا
  • اس اس IR ۱۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    دیروز نوشتین کتف امیری در رفته امروز میگین کمرش دچار مشکل شده چرا ؟!
  • صادق IR ۲۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    مافیا می خواهد به هر ترتیبی استقلال قهرمان شود حتی با آسیب رساندن به بازیکنان این داوران خود فروخته نوکر استقلال هستند .
  • حسین IR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    باید بدن سازی کار کنن
  • ناشناس IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    متاسفانه به عنوان یک فوتبالدوست مشخص که تیم قرمز تهرانی هنوز جزع بهترین تیم باشگاه‌های ولی به خاطر خصومتی که در فدراسیون هست،این تیم بوسیله داوران قبل از بازی تعیین نتیجه میشود از بیرون و در داخل حکم را اجرا می کنند کسی که بازیهای لیگ را دنبال کند قطع یقین می داند که آنها دارند با داوری هایشان وکجرور در داوری قهرمانی را به جای دیگری بفرستند.کاش دیگر تیمها وبهتر همین قرمز پایتخت از بازیهای باقیمانده انصراف میداد.انها فکر می کنند تیم پیروزی ۵سال قبل آنها کمکشان کرده شده قهرمان ولی سخت در اشتباه و واقعا تیم بزرگی برانکو بوجود آورد ونشانه اش هم اینکه شالوده تیم ملی، تیم قرمز پوشان هست که حدود۹۰درصدتیم ملی هست.وقتی فدراسیون دست تعصبات ورزشی می افتاد که تعصب به یک تیم دارند اینجوری میشود .برای کسی که رنگ و قومی نژادی در ورزش نباشد مطمئنن شایستگی ملاک هست.ولی در ورزش این روزها گم شده و فقط می خواهند با اج فلان تیم دیگر نباشد.
  • reza.a IR ۲۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    چوب خدا صدا نداره که میگن اینه مرادمند ویزدانی رو بانامردی فرستادن سربازی درحالی وحید امیری سرباز فراری بود کسی کاریش نداشت واینجا خدابود که نشون همه داد
  • فقط الله IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    آه اون دوتا سرباز بدبختیه که سیاسیون لنگی فوتبالشون رو نابود کردن ، بعد اینو ب خاطر هیچ و پوچ از سربازی معاف کرده بودن . مصداق بارز ( چوب خدا صدا نداره )
  • Threem IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    خب حالا فدراسیون هزینه هاش رو تقبل کنه چه دلیلی داره تو بازی هایی که ارزش چندانی نداره به بازیکن ها فشار وارد کنن هر بار بازیکن تحویل تیم ملی دادیم مصدوم تحویل گرفتیم
  • مرتضی ساوجبلاغی IR ۰۰:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    انشاالله زودترخوب بشه بازیکن بااخلاق وخوبیه که میتونه درجام جهانی به تیم ملی کمک کنه
  • ~ IR ۰۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    دورت بگردم
  • نفس IR ۰۶:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    اگه تا دقیقه های آخر وحید امیری تو بازی بود شاید بازی ۲ ، ۱ میشد ? من خیلی تعجب کردم از آقای عبدی و آقای ترابی که گل نزدن ? ولی هنوز قهرمان قلبم پرسپولیس ه ?♥️♥️❤♥️❤♥️?
  • ایرانی IR ۰۹:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۲
    فدراسیون و استقلال وپرسپولیس ویرانگران فوتبال ایران ومحل فساد ومافیای فوتبال درکشورهستند
  • امیر IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۳
    به عنوان یه استقلالی امیری برای راه یابی ایران خیلی زحمت کشید امیدوارم زودتر خوب شه ودر جام جهانی شرکت کنه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی