نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...
جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۵
۰ |
۴

۴ اتهام به اسطوره تنیس/ ورشکستگی قطعی شد

بوریس بکر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بوریس بکر اسطوره تنیس در دادگاه ورشکستگی با چهار اتهام، مجرم شناخته شد.

رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که بوریس بکر ۵۴ ساله، تنیس‌باز آلمانی، روز جمعه پس از محاکمه در لندن، در چهار اتهام بر اساس قانون ورشکستگی مجرم شناخته شد.

قهرمان ۶ گرنداسلم که در دادگاه کراون ساوتوارک محاکمه شده بود، بر اساس اقدامات مربوط به دوره ماه می تا اکتبر ۲۰۱۷ با ۲۴ فقره اتهام روبه‌رو بود. بکر، مرد شماره یک سابق جهان که سه بار قهرمان ویمبلدون شده بود، این اتهامات را رد کرده بود؛ از جمله ۹ مورد مبنی بر عدم تحویل جام‌ها و جوایز و هفت مورد کتمان اموال به ارزش بیش از ۱٫۵ میلیون یورو (۱٫۶۳ میلیون دلار).

بکر در ۲۱ ژوئن ۲۰۱۷ در دادگاه عالی لندن در رابطه با بدهی به بانکداران خصوصی Arbuthnot Latham & Co ورشکست شد. او طبق شرایط حکم ورشکستگی، موظف به افشای کامل دارایی‌ها بود. ماه گذشته، دادگاه متوجه شد که بکر «غیر صادقانه» عمل کرده و دارایی‌هایش از جمله جام‌های تک نفره ویمبلدون خود را قبل و بعد از اعلام ورشکستگی تحویل نداده است.
 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی