نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴
۰ |
۳

شیشه عمر برانکو در دست داور ایرانی!

شیشه عمر برانکو در دست داور ایرانی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

موعود بنیادی‌فر به همراه کمک‌هایش دیدار تیم‌های چین و استرالیا را قضاوت خواهند کرد.

به گزارش خبرورزشی، با انتخاب کنفدراسیون فوتبال آسیا یک تیم داوری از ایران قضاوت مهمترین بازی قاره کهن را برعهده دارند.

هفته هشتم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ امریکا در قاره آسیا پیش رو است و روز سه‌شنبه ۹ بازی حساس برگزار خواهد شد که یکی از این بازی‌ها در هانگژو میان چین و استرالیا از همه مهمتر است.

نکته جالب اینکه برای این بازی موعود بنیادی‌فر داور شماره یک لیست ایران به‌عنوان قاضی میدان انتخاب شده تا او بازی تیم برانکو ایوانکوویچ را سوت بزند. 

علیرضا ایلدروم و فرهاد مروجی کمک های بنیادی فر هستند و پیام حیدری داور چهارم. داور وی ای ار این بازی از کره‌جنوبی انتخاب شده و ناظر داوری هم خالد جاسم اماراتی خواهد بود.

در حال حاضر در این گروه -گروه سی که گروه مرگ بود- چین با ۶ امتیاز در قعر جدول قرار دارد و استرالیا ۱۰ امتیازی در رتبه دوم است. عربستان با ۹ امتیاز سوم است و دو تیم بحرین و اندونزی نیز هم امتیاز با چین (۶) جملگی هنوز شانس صعود دارند!

همین نزدیکی امتیازات باعث حساسیت مضاعف این بازی شده است و انتخاب تیم داوری از کشورمان نشان از اعتماد آسیا به داوران ایرانی دارد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مرد سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی