حسین مقامی، دبیرسابق فدراسیون وزنه برداری ، علی مرادی رییس فدراسیون را متهم به فرافکنی و فرار به جلو می کند. آن هم درآستانه المپیک. او با اشاره به صحبت های اخیر علی مرادی درباره قول مدال المپیک نمی دهد، می گوید:« رییس فدراسیون تا پیش از رقابتهای قهرمانی آسیا و جوانان جهان در ازبکستان و ناکامی کیانوش رستمی و سهراب مرادی از سهمیه المپیک توکیو، بارها در دیدار با مسوولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای بودجه برخلاف صحبت های اخیرش، همیشه از موفقیت و مدال گفته بود. اما حالا با نزدیکی به المپیک توکیو و گرفتن بودجه میلیاردی برای آمادگی ملی پوشان، حالا حرفهای نا امید کننده می زند.»
دبیر سابق فدراسیون وزنه برداری بااشاره به تخریب روسای پیشین توسط مرادی می گوید:« رییس فدراسیون، بارها روسای قبلی را مقصر کاهش سهمیه وزنه برداری ایران در المپیک توکیو دانسته، در حالی که همه می دانند، فدراسیون، به زحمت دو سهمیه برای این بازی ها گرفته است.»
مقامی با تمجید از زحمات علیرضا دبیر رییس فدراسیون وزنه برداری و بقیه مسوولان فدراسیون کشتی برای جذب منابع مالی درباره اخیر مرادی، درباره اینکه فدراسیون کشتی آنقدر پول دارد که نمی داند با آن چه کار کند، می گوید:« رییس، نایب رییس و بقیه مسوولان فدراسیون کشتی، همه تلاش خود را انجام می دهند که تا با جذب منابع مالی جدید بتوانند فعالیت های خود را بدون کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، پیش ببرند. ولی رییس فدراسیون در اتاق مجللش نشسته و تا بودجه این وزارت خانه و کمیته ملی المپیک برایش واریز شود. در حالی که یکی از وظایف روسای فدراسیون های ورزشی، جذب منابع مالی جدید است.»
او درادامه می گوید:« علیرضا دبیر با توانایی فنی و شخصیت اجتماعی اش برخلاف مرادی به راحتی می توانست در همه سفرهای تیم های ملی کشتی باشد و در اتحادیه جهانی کشتی و کنفدراسیون کشتی آسیا صاحب کرسی شود ولی او ترجیح داده توان خود را معطوف رشد و پیشرفت کشتی و گسترش زیر ساختارها کند.در حالی که اولویت مرادی، پیشرفت وزنه برداری، در کشور نیست، بلکه هدف او فعلا قلع و قمع مخالفانش در استان ها ، رایزنی برای کرسی در فدراسیون جهانی و کنفدراسیون وزنه برداری آسیا و معرفی خود به عنوان نماینده داوری ایران در رقابتهای جهانی و المپیک است. افزون بر آن رییس فدراسیون وزنه برداری، نگاهش به یکی از پستهای کمیته ملی المپیک هم هست.»