نظرسنجی

مربی سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...
شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
۱ |
۲

پشت پرده استعفای زودهنگام عضو جدید هیئت مدیره استقلال/ روابط سیاسی دردسرساز شد؟

پشت پرده استعفای زودهنگام عضو جدید هیئت مدیره استقلال/ روابط سیاسی دردسرساز شد؟
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در حالی که تنها ۲۴ ساعت از اعلام ترکیب جدید هیئت مدیره استقلال گذشت، یکی از اعضای جدید آن هم استعفا داد تا مشکلات این تیم به قوت خود باقی بماند.

پس از تحولات گسترده و اساسی که در سیستم مدیریت استقلال اتفاق افتاد و منجر به کنار گذاشته شدن دو عضو هیئت مدیره و جایگزینی ۳ عضو جدید برای آن شد، ابتدا حمیدرضا آصفی با انتشار پیامی تند از پذیرفتن دوباره این مسئولیت خودداری کرد و در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت از اعلام ترکیب جدید، داریوش دلفانی هم از سمت خود استعفا داد تا هیئت مدیره آبی‌ها عملاً تنها ۲ عضو (اصغر ملکیان و پرویز مظلومی) داشته باشد.

با اینکه در خصوص دلایل استعفای دلفانی به صورت رسمی مسائلی عنوان نشد، اما گفته می‌شود به جهت هجمه‌های سیاسی در خصوص وابستگی اعضای جدید هیئت مدیره به برخی افراد، دلفانی ترجیح داد به دلیل برداشته شدن این فشارها از آن افراد، از سمت خود کناره‌گیری کند.

در حال حاضر هیئت مدیره باشگاه استقلال تنها دارای ۲ عضو است و این احتمال وجود دارد که در آینده نزدیک فرد یا افرادی به آن اضافه شوند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • تاجی طبرستانی CA ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    خودشون هم فهمیدن ک لایق حضور این جایگاه نیستن، الیته ایشان هم پرونده‌ قضایی دارند ک این علت اصلی قضیه بودش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مربی سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی