خبرورزشی/ لیگ قهرمانان آسیا؛ طرح نهایی این ورزشگاه زیبا توسط زها حدید، خانم مهندس طراح عراقی- بریتانیایی آماده شد. مهندسی که در زمان آغاز مراسم ابتدایی کلنگزنی ورزشگاه حاضر بود اما آنقدر عمر نداشت که افتتاح این ورزشگاه در سال ۲۰۱۹ را به چشم خود ببیند. آن روز فینال امیرکاپ برگزار شد تا همه دنیا با پدیدهای نو در معماری ورزشی روبهرو شوند.
طراحی ورزشگاه از بادبان کشتیهای سنتی صید غواصان مروارید در خلیج فارس الهام گرفته و جلوه زیبای ورودی ورزشگاه، ذهن شما را کاملاً به پرواز درمیآورد. از زمان آغاز کار تا افتتاح ورزشگاه ۵ سال زمان برد و ۶ هزار کارگر از ۱۲ ملیت روی آن کار کردند تا یکی از شاهکارهای معماری ورزشی خلق شود. ورزشگاهی که به دلیل تجهیزات رؤیایی و مهندسی خارقالعاده، به عنوان پروژهای برای ۵۰ سال بعد شناخته میشود. تیرهای خمیدهای که سقف را حفظ میکنند، ورزشگاه را از بیرون و درون، کاملاً شبیه کشتی کردهاند. سقف استادیوم قابل جمع شدن است و از پارچه و کابلهای چیندار ساخته شده است تا طاقهای ۲۳۰ متری، قابلیت جمع شدن داشته باشد. سیستم خنککنندگی داخل ورزشگاه، میتواند هوای سکوها را برای تماشاگران تا ۱۸ درجه و هوای زمین چمن را برای بازیکنان تا ۲۰ درجه پایین بیاورد که همه این قدرت عجیب را از موتورخانه عظیم خود به دست میآورد تا هوای شهر دوحه با هوای ورزشگاه الجنوب تفاوتی شگفتآور داشته باشد.
این ورزشگاه برای جام جهانی ۲۰۲۲ ساخته شده و قرار است بعد از برگزار جام جهانی، ظرفیت این ورزشگاه از ۴۰ هزار نفر به ۲۰ هزار نفر کاهش پیدا کند.