اشکان پوررشید روز شنبه اظهار کرد: از حضور تاریخی زنان گیلانی در ورزشگاه زندهیاد سیروس قایقران و حمایت ۹۰ دقیقهای آنان زیر باران که نشان از فرهنگ بالای هواداری بندرانزلی و استان گیلان دارد قدردانی میکنم.
وی ادامه داد: تیم ما از نظر فنی عملکرد بسیار خوبی داشته، اما متاسفانه نتوانستهایم نتیجه زحماتمان را بگیریم؛ مسئولیت این نتایج فقط بر دوش مازیار نیست و مدیریت هم مسئول است.
وی تاکید کرد: مازیار سرمایه ملوان است و حمایت من از او صددرصدی است، باید کنار هم بمانیم و با تقویت تیم در آینده از این شرایط عبور کنیم.
مازیار زارع شامگاه جمعه پس از باخت ۲ بر یک تیمش مقابل چادرملو اردکان در کنفرانس خبری پس از بازی اعلام کرد از سمت خود استعفا می دهد.
بیشتر بخوانید: با تصمیمی که گرفتم امکان ندارد برگردم/ شرمنده آخرین بار است چون نمیتوانم ناراحتی هواداران را ببینم +ویدیو