چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۰
۱ |
۰

چالش جدید استقلال و پرسپولیس؛ ما به شبکه ورزش نمی‌رویم!

استقلال و پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در حالی که هفته نهم رقابت‌های لیگ برتر هنوز آغاز نشده، استقلال و پرسپولیس بر سر ساعت برگزاری مسابقات خود در این هفته دچار مشکل شده‌اند!

طبق برنامه‌ریزی جدید صورت گرفته توسط سازمان لیگ، استقلال و گل گهر روز دوشنبه ۲۷ مهر به مصاف یکدیگر می‌روند و این در حالیست که پرسپولیس نیز در همین روز مهمان مس شهر بابک خواهد بود.

برگزاری دیدارهای استقلال و پرسپولیس در یک روز واحد، اتفاق عجیبی نیست و در طول فصل بارها شاهد وقوع آن بوده‌ایم اما نکته مهم، ساعت آغاز این دیدارهاست که گاهی اوقات باعث مجادله رسانه‌ای میان دو باشگاه شده و به نظر می‌رسد اگر عوامل برگزاری رقابت‌های لیگ برتر تصمیم ویژه‌ای اتخاذ نکنند، این ماجرا طی روزهای آینده نیز تکرار می‌شود.

تا امشب قرار بر این بود که جدال مس شهر بابک و پرسپولیس دوشنبه ساعت ۱۶:۴۵ آغاز شود و استقلال نیز همان روز رأس ساعت ۱۷:۴۵ از گل‌گهر پذیرایی کند، اما اگر زمان آغاز این دو مسابقه توسط سازمان لیگ عوض نشود، باید یکی از این دیدارها به طور کامل برای پخش در اختیار شبکه ورزش قرار بگیرد.

با توجه به سوابق قبلی، احتمالاً ساعت یکی از این دو مسابقه عوض خواهد شد تا هر دو دیدار به طور زنده از شبکه ۳ روی آنتن برود، چون هیچ کدام از عوامل مدیریتی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس حاضر نیستند آنتن شبکه ۳ را از دست داده و به شبکه ورزش بروند. ظاهراً این نکته در قرارداد آنها با اسپانسرهای خود نیز قید شده و از دست دادن پخش مستقیم شبکه ۳ به لحاظ مالی برایشان ضرر دارد.

بیشتر بخوانید: جدول لیگ برتر| صدر در نقطه جوش/ جایگاه پرسپولیس و استقلال در کنار تراکتور و سپاهان +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها