چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۰
۰ |
۰

کلوب| مدیران استقلال و متخصص شکست، باز هم شکست خوردند!

کلوب| مدیران استقلال و متخصص شکست، باز هم شکست خوردند!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مدیران همیشه بازنده استقلال، دوشنبه شب بار دیگر باختند.

مشخص نیست این همه توانمندی مدیران سابق استقلال در شکست، از کجا می آید که در تمام عرصه ها و زمان ها، بازنده اند و چرا متخصصان شکست برای مدیریت این تیم بزرگ انتخاب می شوند. این بار یک طرف میز واعظ آشتیانی بود و طرف دیگر، علی خطیر و در وسط برنامه هم حجت کریمی هم به جمع آنها اضافه شد.

 شاید در نگاه اول دعوا بر سر استقلال نبود و فوتبال ملی و فدراسیون فوتبال را در بر می گرفت، اما جملاتی که از زبان هر کدام از میهمانان برنامه -که وجه مشترک هر ۳ مدیرعاملی باشگاه استقلال بود- خارج شد، دوباره حقایق آشکار و سوء استفاده از پست ها و فسادهای چندین ساله را رو کرد و این سوال که چرا هرگز با این سوءمدیریت ها برخورد نمی شود و وااسفا که همین عده در چرخه تکراری، دوباره متصدی همین باشگاه یا سایرین می شوند!

 چهره آرام و دیسیپلین همیشگی و زبان بدن واعظ آشتیانی -که طبق معمول سرشار از آرامش بود- در برابر آشفتگی و استرس و عصبیت علی خطیر، برنده و بازنده یک دعوای رودررو را ثابت کرد. اما در پایان برنامه روبوسی و دلجویی واعظ آشتیانی از علی خطیر، نشان از احتمال همکاری های آینده داشت و اینکه دوستان نمی خواهند پل های پشت سر را خراب کنند و فوتبال و حقیقت چندان برای کسی مهم نیست، چه رسد به استقلال!

 واعظ آشتیانی که این سالها هیچ سمتی در فوتبال ندارد، می توانست آزادانه از اتفاقات فوتبال صحبت و از بسیاری ایرادها حرف بزند که نزد! طرز برخورد علی خطیر هم برای هواداران استقلال تازگی نداشت! بارها همینطور او را سراسیمه و هراسان دیده بودیم و در قامت عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، بنا به عادت از مهدی تاج و تمام ساختار فدراسیون دفاع کرد!

 حجت کریمی هم که همزمان با عضویت در هیات رییسه فدراسیون، مدیرعامل باشگاه تراکتور هم هست، باز برای دفاع از مدیریت خود -مثل خطیر- ادله و اسنادی نداشت، او دنبال دعوای دیگری بود و پس از یکساعت به همه بینندگان ثابت شد که در اصل هیچ یک از میهمانان برنامه، تسلط لازم و مدرک کافی برای بحث طولانی و دفاع از خود نداشتند و همگی از نظر بینندگان تلویزیونی بازنده شدند!

 و تاسف برای این فوتبال که چنین مسوولانی دارد و نگرانی برای استقلال که دیر یا زود، دوباره به همین حضرات می رسد و دوباره تاسف و حسرت، سهم هوادارانش است.

محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد

شما همراهان دست‌به‌قلم خبرورزشی هم می‌توانید برای ارتباط با باشگاه خبرنگاران و ارسال یادداشت، روی این لینک کلیک فرمایید.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها