به گزارش خبرورزشی، بعد از جوئل کوجو که بی توجه به شکست ۳ بر صفر استقلال برابر النصر اقدام به گرفتن پیراهن کریستیانو رونالدو کرد، جلال الدین ماشاریپوف هم در اقدامی عجیب برای النصر آرزوی قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا کرد، موضوعی که خشم هواداران تیمش را به همراه داشته است.
ماشاریپوف که در بازی زیادی از نیم فصل دوم به دلیل مصدومیت غایب بوده است، این بار با اظهاراتش درباره آرزوی قهرمانی برای النصر، بار دیگر خود را در مرکز توجه قرار داد. این موضوع نه تنها خشم هواداران استقلال را برانگیخت، بلکه سوالاتی را درباره تعهد و وفاداری برخی بازیکنان به تیم مطرح کرده است.
در شرایطی که استقلال با مشکلاتی مانند مصدومیت بازیکنان کلیدی و عملکرد ضعیف در رقابتها مواجه است، رفتارهای این چنینی بازیکنان میتواند فشار بیشتری را بر تیم و کادر فنی وارد کند. هواداران انتظار دارند بازیکنان در چنین شرایطی با تمام توان برای جبران شکستها تلاش کنند، نه اینکه با اقدامات غیرحرفهای باعث تشدید نارضایتیها شوند.
به طور کلی، رفتار ماشاریپوف و کوجو نشاندهنده یک مشکل بزرگتر در مدیریت و روحیه تیم استقلال است. اگر این تیم میخواهد به جایگاه سابق خود بازگردد، باید به جای تمرکز بر اقدامات فردی و غیرحرفهای، بر تقویت روحیه تیمی و تعهد بازیکنان به اهداف جمعی تمرکز کند.
اینجا را ببینید: رفتار زننده خرید جدید استقلال؛ به جای فوتبال فقط به دنبال پیراهن سلبریتی ها!