چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
۰ |
۲

احتمال غیبت ۳ پرسپولیسی مقابل چادرملو!

احتمال غیبت ۳ پرسپولیسی مقابل چادرملو!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احتمال دارد اسماعیل کارتال به چند بازیکن خود در بازی با چادرملو استراحت دهد.

به گزارش خبرورزشی، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و چادرملو در هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر روز جمعه ۱۷ اسفند و از ساعت ۱۸:۴۵ در ورزشگاه شهید نصیری یزد رو در روی هم قرار می‌گیرند.

دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه تختی تهران برگزار شد که سرخ‌ها موفق شدند با گل لحظات پایانی گئورگی گولسیانی میهمان خود را به سختی شکست دهند.

پرسپولیس برای رسیدن به جایگاه بالاتر در جدول نیازمند کسب سه امتیاز این بازی خارج از خانه است اما شاگردان سعید اخباری که اولین فصل حضور خود در لیگ برتر را تجربه می‌کنند نشان داده‌اند که در خانه سخت به تیم‌ها امتیاز می‌دهند و باید دید کارتال و شاگردانش با کسب چه نتیجه‌ای یزد را به مقصد تهران ترک خواهند کرد.

سعید صادقی، اوستون ارونوف و وحید امیری از جمله بازیکنانی هستند که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته‌اند و با توجه به کیفیت نامناسب زمین چمن ورزشگاه شهید نصیری و احتمال مصدومیت مجدد برای این بازیکنان، کارتال تصمیم بگیرد که به آنها در هفته بیست و دوم استراحت دهد.

پرسپولیس تا پیش از آغاز سال ۱۴۰۴ باید رو در روی ملوان هم در هفته بیست و سوم قرار گیرد که آن بازی روز جمعه ۲۴ اسفند و از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: تمرین ویژه پرسپولیس با میهمانان ویژه! +گزارش تصویری

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی