چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
۱ |
۰

آخرین تمرین استقلال قبل از دربی در کمپ حجازی

آخرین تمرین استقلال قبل از دربی در کمپ حجازی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلالی ها ترجیح داده اند بعد از بازی با نساجی به جای زمین شماره ۲ آزادی در کمپ ناصر حجازی تمرینات شان را برگزار کنند.

به گزارش خبرورزشی، استقلالی ها احتمالا به دلیل برگزاری تمرینات پرسپولیس در زمین شماره ۳ آزادی ترجیح داده اند تمرینات شان را از زمین شماره ۲ آزادی به کمپ حجازی منتقل کنند.

این تغییر محل تمرین نشان ‌دهنده‌ی حساسیت بالای تیم استقلال و کادر فنی به تمرکز کامل بازیکنان و دوری از هرگونه حاشیه قبل از این بازی مهم است. کمپ حجازی به عنوان یکی از امکانات اختصاصی استقلال، محیطی آرام و کنترل‌شده را برای تیم فراهم می‌کند تا بتوانند آخرین تمرینات  تاکتیکی و فنی را قبل از دربی انجام دهند.

با توجه به اهمیت این بازی برای هر دو تیم و هواداران، هر تصمیمی که به افزایش تمرکز و آمادگی تیم کمک کند، می‌تواند تأثیر مثبتی بر نتیجه داشته باشد. حالا باید دید آیا این تغییر محل تمرین و آماده‌سازی نتیجه‌ی مطلوبی برای استقلال در دربی ۱۰۵ به همراه خواهد داشت یا خیر.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی