نظرسنجی

نتیجه دربی سرخابی را پیش بینی کنید...
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
۳۵ |
۹

فوری/ ادعای یک حقوقدان؛ قانون نمی گذارد بوژوویچ سرمربی استقلال شود!

فوری/ ادعای یک حقوقدان؛ قانون نمی گذارد بوژوویچ سرمربی استقلال شود!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با توجه به این که میودراگ بوژوویچ قراردادش را با باشگاه استقلال خوزستان فسخ کرده نمی تواند به تیم دیگری ملحق شود!

به گزارش خبرورزشی، ساعتی قبل در خبری اختصاصی با عنوان "بوژوویچ سرمربی استقلال تهران شد" خبر دادیم بوژوویچ که امسال با شکست دادن استقلال و پرسپولیس تبدیل به یکی از پدیده های لیگ برتر شده بود، کمتر از ۲۴ ساعت پس از فسخ قرارداد با تیم اهوازی آن هم به دلیل دریافت نکردن مطالباتش، حالا سرمربی استقلال تهران است.

بوژوویچ در حال همراه رضا چلنگر در باشگاه استقلال حضور دارد و در حال نوشتن پیش نویس قرارداد هستند دو طرف اما نگاهی به آیین نامه ناظر بر قراردادها و سقف بودجه فصل گذشته و این فصل نشان می دهد سرمربیان شاغل در لیگ برتر در صورت فسخ قرارداد با باشگاه خود قادر به فعالیت در باشگاه دیگری نیستند و نمی توانند سرمربی تیم دیگری شوند.

با این وضعیت میودراگ بوژوویچ که به دلیل دریافت نکردن مطالبات خود قراردادش را به صورت یکطرفه فسخ کرده نمی تواند با باشگاه استقلال قرارداد ببندد.

اما یک حقوقدان ورزشی در تماس با خبرورزشی ادعا کرد باشگاه استقلال و بوژوویچ نمی توانند با هم قرارداد امضا کنند اگرچه بوژوویچ با استفاده از بند حمایتی فیفا قرارداد خود را فسخ کرده اما تا زمانی که فیفا حکم قطعی ندهد این فسخ موجه بوده، اقدام بوژوویچ فسخ یکطرفه تلقی می شود و او حق سرمربی گری در لیگ برتر ایران را ندارد.

نگاهی به بند ۲۵ آیین نامه همه چیز را مشخص می کند.

فوری/ ادعای یک حقوقدان؛ قانون نمی گذارد بوژوویچ سرمربی استقلال شود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۱۹
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۱
  • پیمان IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
    قانون؟!!!!!!!! خخخخخخخخخخ
  • صمد IR ۱۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
    شما دارید در مورد استقلال جماران صحبت می کنید . تیمی که فراتر از قانون است . کدام قانون توسط این تیم رعایت می شود که این دومیش باشد .
  • hamed IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
    این قوانین فقط باعث دور زدن قانون میشه. اول میره با یه تیم لیگ یکی قرارداد میبنده، بعد فسخ میکنه میره با استقلال میبنده. چیه این قوانین؟ خب پولشو ندادن جدا شده دیگه. همه جای دنیا همینه
  • احمدطاهری IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
    سلام اصلاحیه بر آنجلوتی بیاره بازم میبازن
  • مرتضی IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
    باشگاه استقلال اول تحقیق کن ببین اگه میشه قرارداد بست ببندن باهاش فردا مشکل ساز نشه برا باشگاه دوباره.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نتیجه دربی سرخابی را پیش بینی کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی