سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
۱ |
۱

نیمکت استقلال در دربی پرستاره شد!

نیمکت استقلال در دربی پرستاره شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال خلاف بازی با الریان برای بازی با پرسپولیس نیمکت خوبی دارد و دست سرمربی تیم برای ایجاد تغییر در این تیم کاملا باز است.

به گزارش خبرورزشی، برای بازی با پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر احتمالا محمدحسین مرادمند، ایمان سلیمی، زبیر نیک نفس، علیرضا کوشکی و محمدحسین اسلامی نفراتی هستند که روی نیمکت استقلال خواهند نشست و دست سرمربی تیم برای ایجاد تغییر در پست های مختلف تقریبا باز است.

با داشتن بازیکنان باکیفیت روی نیمکت، سرمربی تیم می‌تواند بسته به شرایط بازی، تغییرات لازم را اعمال کند. این موضوع به ویژه در بازی‌های حساس مانند دربی تهران بسیار حیاتی است. در صورت مصدومیت یا خستگی بازیکنان اصلی، می‌تواند از بازیکنان با تجربه و توانمند روی نیمکت استفاده کند و از افت عملکرد تیم جلوگیری کند.

همچنین داشتن گزینه‌های متنوع روی نیمکت می‌تواند فشار روانی روی بازیکنان اصلی را کاهش دهد زیرا آنها می‌دانند در صورت نیاز، بازیکنان با کیفیتی برای جایگزینی وجود دارند، شرایطی که در بازی های گذشته آبی ها وجود نداشت.

استقلال در دربی هم در زمین و هم روی نیمکت بازیکنان تاثیرگذاری دارد و با این شرایط آبی ها امیدوار هستند نتیجه مناسبی در این بازی کسب کنند.

اینجا را ببینید: دست برتر آبی‌پوشان در شهرآورد؛ آنچه استقلال برای دربی دارد و کارتال نه!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی