نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰
۰ |
۳
ترفند باشگاه الریان، برای دور زدن قانون AFC
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه الریان برای حرکت غیرقانونی خود مقابل استقلال ترفند قانونی پیدا کرد.

به گزارش خبرورزشی، باشگاه الریان قبل از شروع مسابقه این تیم برابر استقلال اعلام کرد تماشای مسابقه برای هوادارانش رایگان است و حتی وسیله ایاب و ذهاب نیز آماده کرد تا قطری‌ها را ترغیب به حضور در استادیوم کند.

این اتفاق در حالی رخ داد که طبق قانون کنفدراسیون فوتبال آسیا، رایگان اعلام کردن بازی ممنوع است اما الریان روشی قانونی برای دور زدن قاعده فوق به کار برد.

 آنها از طریق شرکت‌هایی که مدیران باشگاه و هواداران متمول خود دارند، در قالب بخش خصوصی تمام بلیت ها را به صورت الکترونیکی خریداری کرده و به هر کدام از طرفدارانی که ثبت نام می‌کردند، به صورت رایگان بلیت می‌دادند.

حتی هوادارانی که بلیت نداشتند هم هنگام حضور مقابل درب‌های ورودی استادیوم با ارسال یک پیامک به سامانه از قبل مشخص شده، کد بلیت خود را دریافت می‌کردند! شیوه‌ای که البته در اروپا منسوخ است ولی هنوز در خلیج فارس انجام می‌شود تا هواداران بیشتری جلب شوند و البته برای الریان ناکارآمد بود.

بیشتر بخوانید: شب فوق العاده مهاجم استقلال/ آمار ویژه کوشکی در احمد بن علی!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی