اعتراض هواداران استقلال در بیرون ورزشگاه: قطری‌ها ما را پراکنده کردند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تعدادی از هواداران استقلال قبل از آغاز بازی اعتراض خود نسبت به میزبانی قطری‌ها را در فضای مجازی منتشر کردند.

به گزارش خبر ورزشی، با وجود اینکه صندلی‌های خالی فراوانی در استادیوم محل برگزاری جدال الریان- استقلال به چشم می‌خورد ولی مقامات میزبان برای جلوگیری از اتحاد هواداران ایرانی شیطنت‌هایی انجام ‌دادند.

هواداران ایرانی طبق معمول با هماهنگی قبلی دور یکدیگر جمع شده و می‌خواستند از درب‌های مخصوصی وارد شوند تا در استادیوم نیز کنارهم بنشینند ولی بعضی از عوامل برگزاری این مسابقه چنین اجازه‌ای را نمی‌دادند و می‌خواستند آنها را در استادیوم پراکنده کنند تا صدای تشویقشان کمتر شود.

همین اتفاق موجب شد تا ایرانی‌ها در فضای مجازی به ماجرا اشاره کرده و ضمن اعتراض به این حرکت، به همدیگر در مورد نشستن روی سکوهای واحد اطلاع رسانی کنند.

اینجا را ببینید: حافظه تاریخی گزارشگر قطری در مورد سرمربی استقلال 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی