به گزارش خبرورزشی، میلاد سرلک یکی از بازیکنان مصدوم پرسپولیس که در هفته های اخیر غیبتش در ترکیب پرسپولیس کاملا مشهود بود، از امروز نرم دوی را در تمرینات آغاز کرده و باید دید از چه زمانی می تواند نظر کارتال را برای بازگشت به میادین جلب کند.
هنوز تاریخ دقیق بازگشت بازیکنان مصدوم پرسپولیس مشخص نیست و کادرپزشکی پرسپولیس هیچ اظهارنظر رسمی در مورد تاریخ دقیق بازگشت اوستون اورونوف، وحید امیری، سعی صادقی و میلاد سرلک به میادین نداشته و هنوز هم مشخص نیست این ۴ بازیکن مصدوم حتی به بازی با استقلال می رسند یا نه اما همین که میلاد سرلک از امروز دویدن در تمرین را شروع کرده، این امیدواری را ایجاد کرد که او به همراه بازیکنان دیگر هرچه سریع تر با رفع آسیب دیدگی بتوانند در هفته های حساس باقی مانده لیگ کمک حال پرسپولیس باشند.
تردیدی وجود ندارد که بازگشت این نفرات مصدوم تاثیر زیادی روی شرایط تیمی پرسپولیس و همین طور ترکیب این تیم برای بازی های حساس پیش رو خواهد داشت.
اینجا را ببینید: مشکل اصلی پرسپولیس پیدا شد/ مساله نه مدیر است و نه مربی!