نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹
۰ |
۰
برنامه النصر عوض شد، بازی بدون تمرین!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

النصری ها زمان سفر خود به ایران را به گونه ای تنظیم کرده اند که حتی به تمرین در استادیوم آزادی هم نمی رسند

به گزارش خبرورزشی، در شرایطی که این حق قانونی تیم النصر است تا آخرین تمرین خود را پیش از رویارویی با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به عنوان استادیوم اصلی محل برگزاری بازی دو تیم برگزار کند، اما ساعت پرواز النصری ها به تهران نشان می دهد که استفانو پیولی هیچ تمایلی به حضور زودتر در تهران نداشته و حتی از خیر برگزاری تمرین آخرش در استادیوم ازادی نیز گذشته است.
آخرین خبرهای دریافتی حاکی از آن است که بازیکنان النصر روز گذشته تمرین ریکاوری خود را پس از پیروزی مهم مقابل الاهلی برگزار کردند و امروز نیز پس از برگزاری یک جلسه تمرینی سبک و ریکاوری در ورزشگاه "الاول پارک" راهی تهران خواهند شد تا عملا در ورزشگاه آزادی هیچ تمرینی را انجام ندهند.
به این ترتیب، النصر تنها با یک جلسه ریکاوری و یک تمرین سبک به مصاف پرسپولیس خواهد رفت. این دیدار حساس روز دوشنبه از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد و برای سرخپوشان از اهمیت بالایی برخوردار است.
اینجا را ببینید: نشست هماهنگی مدیران پرسپولیس و النصر، زردها آبی شدند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی