نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
۰ |
۰
سیمئونه:  بازیکنانم گلادیاتور شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، اظهار کرد بازیکنان تیمش پس از اخراج زودهنگام در بازی مقابل سلتاویگو، عملکردی فوق‌العاده از خود نشان دادند و با وجود شرایط سخت، به خوبی از پس رقابت برآمدند.

به گزارش خبرورزشی، اتلتیکومادرید در بازی هفته بیست و چهارم لالیگا به مصاف سلتاویگو رفت و در دیداری که باریوس در دقیقه ۶ اخراج شد، تیم دیه‌گو با گل دیرهنگام الکساندر سورلوث به تساوی ۱-۱ رسید و از شکست فرار کرد.

پس از این دیدار دیه‌گو سیمئونه در نشست خبری مقابل خبرنگاران حضور یافت و ابتدا درباره بازی گفت:"من به تیم از ۱۰، ۱۰‌ امتیاز کامل را می‌دهم. ۹۰ دقیقه با یک بازیکن کمتر بازی کردیم، دقیقا طی یک بازی کامل یک بازیکن را نداشتیم. مقابل تیمی که خیلی خوب بازی می کند فرصت های کمی برای گلزنی به حریف دادیم. من از تلاش بازیکنانم بسیار خوشحالم و این گام مهمی است. "

چه احساسی دارید؟

تیم خیلی خوب بازی کرد. بازیکنانم گلادیاتور شدند. مقابل بایرلورکوزن خیلی خوب بازی کردند و در همین بازی امشب مقابل سلتاویگو هم این را تکرار کردند. کیفیت، نمایش و موقعیت‌هایی که بازیکنانم داشته‌اند، باورنکردنی بود.

جنگ قهرمانی در لالیگا؟

همانطور که معمولاً در لیگ‌های بزرگ اتفاق می‌افتد، ما رقابت خوبی داریم، همانطور که معمولاً می‌گوییم بازی به بازی پیش می‌رویم. گرفتن این یک امتیاز شاید خیلی مهم نباشد اما بعداً اثر آن را متوجه می‌فهمیم.

 اخراج؟

اخراج درست بود. این صحنه کاملا واضح است.  

در پایان بازی در زمین به تیم چه گفتید؟

به بازیکنان می‌گفتم کاری که انجام دادند، تماشایی بود، امشب مثل گلادیاتور بودند.

بیشتر بخوانید: اتلتیکو به سرنوشت همشهری دچار شد؛ فرصت رسیدن به صدر از دست رفت؛ خوش به حال بارسلونا!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی