مارسکا: این بدترین عملکرد چلسی بود/ تلاشی برای زدن گل نداریم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

انزو مارسکا، بازی مقابل برایتون را به عنوان ضعیف‌ترین نمایش چلسی تحت هدایت خود توصیف کرد.

به گزارش خبرورزشی، چلسی برای دومین بار در یک هفته برابر برایتون شکست خورد.

تیم مارسکا که نیکلاس جکسون و مارک گیو را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت، موفق به ثبت یک شوت در چارچوب هم نشد و با ۳ گل شکست خورد.

 چلسی برای اولین بار از سپتامبر ۲۰۲۱، که برابر منچسترسیتی به میدان رفت، موفق به زدن یک ضربه در چارچوب نداشت.

مارسکا پس از باخت به اسکای اسپورت گفت: ناراحتی من به خاطر همه چیز است. ما برای هوادارانمان که به ورزشگاه آمدند متاسفیم.  باید خیلی بهتر عمل کنیم. از نظر کنترل بازی و مالکیت توپ، عملکرد خوبی داشتیم اما تا زمانی که موقعیت گلزنی ایجاد نکنیم نمی‌توانیم به گل برسیم. این بازی برای ما اصلا خوب پیش نرفت.

متاسفانه الان  به راحتی گل می‌خوریم و تلاشی برای زدن گل نداریم. اکنون زمانی است که باید کنار هم بمانیم و متحد باشیم. من همیشه فشار را احساس می‌کنم اما این بدترین عملکرد چلسی از زمان ورود من بود. ما هنوز چهارم هستیم و هنوز در رقابت برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان شانس داریم.

چلسی از ۹ بازی اخیر خود در لیگ برتر تنها ۲ پیروزی کسب کرده است و هفته گذشته با شکست برابر برایتون از جام حذفی کنار رفت تا روزهای سختی برای مارسکا و تیمش رقم بخورد. آبی‌های لندن در شرایطی چهارم هستند که یکی از تیم‌های منچسترسیتی یا نیوکاسل می تواند با پیروزی در دیدار امروز شنبه جای چلسی را بگیرد.

برایتون نیز با کسب برد در این دیدار به رده هشتم جدول رده‌بندی راه یافت. 

چلسی در دیدار بعدی باید شنبه ۴ اسفند در دیداری دشوار در ویلاپارک به مصاف استون ویلا برود و در دیدار بعدی نیز در خانه پذیرای ساوت‌همپتون خواهد بود. آبی‌های لندن علاوه بر لیگ برتر در لیگ کنفرانس اروپا نیز حضور دارند و شانس قهرمانی در این رقابت‌ها را دارند.

بیشتر بخوانید: دو شکست به فاصله پنج روز؛ کابوس برایتون دست بردار مارسکا نیست

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی