به گزارش خبرورزشی، رونالدو نازاریو یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال برزیل و جهان به شمار می آید که سال ها چه در فوتبال باشگاهی و چه ملی درخشید و افتخارات زیادی به دست آورد.
رونالدو در گفتوگویی که با هموطنش روماریو در یوتیوب داشت، اظهار کرد: رونالدینیو بهترین بازیکنی است که در تیم ملی با او همبازی شدم و در سطح باشگاهی هم زیدان بهترین بازیکنی است که در کنارش بازی کردم. زیزو توانایی های خاصی داشت و یک بازیکن بی نظیر بود.
او درباره بدترین بازیکنانی که در سطح باشگاهی و ملی با آنها همبازی بوده است، گفت: در سطح باشگاهی باید بگویم توماس گرواسن دانمارکی بدترین بازیکنی است که با او همبازی بوده ام. او انسان لطیف و مرد بزرگی بود اما در فوتبال بسیار بد بود. گراوسن به ما فشار می آورد و به شدت می زد. در سطح ملی آمارال بدترین هم تیمی من بود. او زیاد می دوید اما از ۱۰ توپی که می گرفت ۹ تایش را خراب می کرد.
این ستاره برزیلی در ادامه صحبت های خود به انتقاد از مدیریت باشگاه بارسلونا و رفتار آنها با بازیکنان برزیلی پرداخت و گفت: بارسلونا مدت هاست که از مشکلات مدیریتی رنج می برد و مدیریت این باشگاه تصمیم هایی می گیرد که هواداران را غافلگیر می کند. این درباره خود من صدق می کند. من شهر بارسلونا را دوست داشتم و در این تیم عملکرد بسیار خوبی داشتم اما به یکباره گفتند که تو را نمی خواهیم و من مجبور شدم که تیم را ترک کنم. این فقط درباره من نیست. ریوالدو، رونالدینیو و نیمار هم با باشگاه به مشکل خوردند و مجبور به جدایی شدند. بسیاری از برزیلیها در بارسلونا دست به تاریخ سازی زدند اما پایان خوشی با این تیم نداشتند.
وقتی از رونالدو پرسیدند که آیا بارسلونا هنوز هم از سوء مدیریت رنج میبرد، رونالدو از پاسخ مستقیم خودداری کرد اما اشاره کرد که این باشگاه در برخی از لحظات حساس تصمیمات غیرمنتظرهای برای هواداران گرفته است.
بیشتر بخوانید: توافق انجام شد؛ لواندوفسکی تا 2026 در بارسلونا