ستاره پرتغالی به تهران سفر نمی‌کند؛ اوتاویو غایب بزرگ دیدار با پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اوتاویو، مهره کلیدی النصر به دلیل مصدومیت تیمش را در تهران همراهی نمی‌کند

به گزارش خبرورزشی، ستاره پرتغالی النصر به مدت یک ماه خانه‌نشین شد. اوتاویو در جریان دیدار شب گذشته مقابل الاهلی در دقیقه ۲۲، به علت مصدومیت زمین مسابقه را ترک کرد و جایش را به آیمن یحیی داد.

آن طور که نشریه الیوم عربستان گزارش داده، آزمایشات پزشکی صورت گرفته روی اوتاویو نشان می‌دهد که این بازیکن حداقل به مدت یک ماه دور از میادین است و این یعنی خبری از حضور او در مصاف پرسپولیس نخواهد بود. گفتنی است او علاوه بر بازی با پرسپولیس، دیدارهای مهمی مثل الاتفاق و الشباب را نیز از دست می‌دهد اما به نظر می‌رسد ستاره پرتغالی مشکلی برای همراهی تیمش در جدال آتی با الهلال نداشته باشد.

النصر در آخرین بازی مرحله دوره ای لیگ نخبگان که برای آنها تشریفاتی و برای پرسپولیس حیاتی است، این هفته در ورزشگاه آزادی تهران میهمان پرسپولیس است و همه در ایران منتظرند ببینند آیا کریس رونالدو به تهران می آید یا نه؟

بیشتر بخوانید: آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و النصر

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی