بیانیه سپاهان در پاسخ به پرسپولیس: با دستکاری تصویر حاشیه مصنوعی می‌سازند/ سی و سه پل به آتش می کشند و شعار نژادپرستانه می‌دهند/ کارتال صادقانه سخن گفت!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

باشگاه سپاهان در رابطه با اخراج عالیشاه می گوید سرمربی پرسپولیس هنوز با الزامات فوتبال ایران آشنا نشده و صادقانه صحبت کرده است!

به گزارش خبرورزشی، پس از انتشار بیانیه باشگاه پرسپولیس در واکنش به اتفاقات بازی با سپاهان، حال نوبت سپاهان است که بیانیه ای صادر کند.

باشگاه سپاهان در بیانیه خود نوشت:

اهالی محترم جامعه فوتبال و فوتبال دوستان عزیز؛ واکنش باشگاه حریف به شادی گل میلاد زکی‌پور باورپذیر نیست. اگر واقعا رفتاری که فریاد آن را می‌زنند، شنیع بود، همان جا واکنش‌های سنگین در پی‌داشت؛ اما اینکه بعد از بازی، با دستکاری و شطرنج کاری و فریزکاری‌ برای یک بازی بسیار حساس که در آرامش کامل به انجام رسید، حاشیه مصنوعی درست کنند، نشان می‌دهد که از بازی در زمین مسابقه ناامید شده‌اند و روی به بازی ‌های دیگری آورده‌اند؛ رویکردهای خطرناکی که که یکبار سی و سه پل تاریخی را به آتش می‌کشد و یکبار سر از شعارهای نژادپرستانه در می‌آورد؛ هنوز تصاویر زشت ورزشگاه آزادی، پیش چشم اهالی فوتبال و آحاد مردم سراسر ایران است؛ یک سرِ آن داستان هم، آن‌ها بودند.

به گواه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، کارت قرمز کاپیتان حریف درست بود؛ آنقدر که سرمربی محترم تیم حریف که هنوز چندان با الزامات فوتبال ما(!) آشنا نشده و صادقانه سخن می‌گوید، بر اخراج وی صحه گذاشت.

به گواه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، اخراج بازیکن سپاهان اشتباه بود؛ اما ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، وقتی داور مسابقه تصمیمی را با کمک VAR می‌گیرد، به او احترام بگذاریم؛ نه اینکه با تماس‌های مکرر تهدیدش کنیم و به اتاقش هجوم ببریم….

ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، چه در روز خوب و چه در روز بد، ظرفیت از خود نشان بدهیم نه اینکه با رفتاری زشت و با حمله به عوامل بازی، چهره فوتبال را در جامعه عصبی و ناآرام نشان دهیم.

ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، وقتی داور تصمیم به تنبیه می‌گیرد، به او احترام بگذاریم نه اینکه با فحاشی، شخصیت کاپیتانی یک تیم را زیر سوال ببریم.

ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم در زمین بازی حرف بزنیم و به نهادهای انضباطی برای از میدان به در کردن رقیب، فشار نیاوریم.

مکتب سپاهان که تلفیقی از مکتب شاهین و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی مردم اصفهان است، آنگاه که نیاز باشد، پوزش می‌طلبد و آنگاه که حق خود را پایمال شده بیابد، کوتاه نمی‌آید؛ اما برخی باشگاه‌ها شاید آخرین عذرخواهی خود را به خاطر نیاورند.

اما در پایان؛ بار دیگر از کمیته محترم انضباطی انتظار داریم، پرسش ما را جواب دهد که با مشاهده تمام صحنه‌ها، در خصوص شادی گل بازیکن سپاهان، دستور موقت صادر کرد یا به چند تصویر دستکاری شده و فریز شده از سوی برخی اکتفا کرد؟!

همچنین ببینید: بیانیه تند باشگاه پرسپولیس در واکنش به اتفاقات اصفهان: مدعی فرهنگ، اخلاق را باخت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی