چاره‌ای به جز برگشت نداریم؛ باید جبران کنیم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد خدابنده‌لو در پایان دیدار مقابل سپاهان معتقد بود که تیمش عملکرد خوبی را در اصفهان به نمایش گذاشته است.

به گزارش خبرورزشی، محمد خدابنده‌لو، بعد از شکست تیمش مقابل سپاهان، بدشانسی را عامل ناکامی پرسپولیس دانست.

هافبک سرخپوشان در رابطه با این بازی اظهار داشت: از هواداران عذرخواهی می‌کنم، بازی خوبی انجام دادیم و تیم برتر میدان بودیم اما اتفاقات فوتبالی و بدشانسی‌های آن به ضرر ما رقم خورد.‌ هیچ راهی نداریم مگر اینکه برگردیم و به لیگ نخبگان آسیا و لیگ برتر فکر کنیم و امیدوارم در این دو جام طوری رقابت کنیم که دو جامی که از دست دادیم را جبران کنیم.

او درباره صحنه جنجالی اخراج عالیشاه نیز با اشاره به اینکه خروج کاپیتان پرسپولیس از زمین مقداری تاثیرش را روی تیم گذاشت عنوان کرد: فوتبال است و پیش می‌آید، منم مقابل تراکتور اخراج شدم، بازی به نفع ما پیش رفت اما امروز برعکس شد. بالاخره ما یک تیم هستیم و همه باید پشت هم باشیم، ما جدا از آن اخراج، فوتبال خیلی خوبی به نمایش گذاشتیم. با اینکه سرمربی جدید برای آماده‌سازی تایم کمی داشت اما ما توانستیم یک فوتبال خوب، هجومی و سرتر از تیم حریف انجام دهیم اما خب در فوتبال همه نتیجه را می‌بینند و ما فعلاً در این قضیه بازنده هستیم.

خدابنده‌لو در ادامه درباره بدشانسی‌های سرخپوشان گفت: شما دیدید که ما تیم برتر میدان بودیم، خب فوتبال است دیگر. سپاهان با کوچکترین موقعیت‌ها به گل رسید ولی ما با موقعیت‌های زیادی که خلق کردیم فقط توانستیم دو گل بزنیم. فقط می‌توانم بگویم که حیف شد، ما در هر سه بازی که باختیم، تیم برتر میدان بودیم. به هر حال تنها چیزی که مهم است، نتیجه است. ما هر سه بازی قبلی را با بدشانسی و با اتفاقات فوتبالی به سپاهان باختیم. هیچ راهی نداریم و باید اولاً روی بازی با تمرکز کنیم، یک نتیجه خوب بگیریم و به مرحله بعد بریم و از همه مهمتر باید برای لیگ خیلی مصمم‌تر و محکم‌تر پشت هم باشیم که بتوانیم حداقل لیگ برتر را مثل سال‌های گذشته فتح کنیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی