هم انسجام تیمی ما از زمان مورایس بیشتر شده، هم تمرینات و هم فضای رختکن!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دروازه‌بان سپاهان پس از پیروزی برابر پرسپولیس دست به مقایسه بین تیم فعلی با تیم مورایس زد

به گزارش خبرورزشی، پیام نیازمند پس از برتری ۳ بر ۲ سپاهان مقابل پرسپولیس و صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی جام‌حذفی گفت: بازی لذت بخشی برای هواداران دو تیم، بینندگان تلویزیونی و همه کسانی که در ورزشگاه حضور داشتند بود. به سپاهان تبریک می‌گویم، بچه‌ها همه تلاش خود را کردند و دست پر از زمین خارج شدیم و به مرحله بعد صعود کردیم.

وی در خصوص چالش‌ها و حواشی همیشگی دیدارهای سپاهان و پرسپولیس خاطرنشان کرد: بازی برابر پرسپولیس همیشه سختی خود را دارد. دو تیم همیشه بازیکنان باکیفیت و ملی‌پوش داشتند و هر سال چه در تهران و چه در نقش جهان بازی دشواری داشتیم. خدا را شکر امسال خیلی منسجم‌تر و بهتر کار کردیم و توانستیم از همه مسابقات سربلند بیرون بیایم.

دروازه‌بان سپاهان در خصوص تفاوت سپاهان کارترون با سپاهان مورایس گفت: با تشکر از زحماتی که مورایس کشید؛ فکر می‌کنم انسجام تیمی ما از زمان کارترون بیشتر شده و به اصلاح فوتبالی تیم‌تر شدیم. کیفیت تمرینات بهتر شده و از همه لحاظ رو به جلو هستیم.

نیازمند در مورد اینکه فضای رختکن این تیم نیز بهتر شده است، اظهار داشت: خدا را شکر همه چیز خوب است و تازه اول راه هستیم. وی در خصوص شادی گل جتجالی زکی‌پور گفت: این تصمیم شخصی او بود. به زکی‌پور بابت گل حساس و به موقعش تبریک می‌گویم.

اینجا را ببینید: توجیه عجیب میلاد زکی پور: قبلا هم این کار را کرده بودم!/ استقلال، نه... سپاهان را دلی دوست دارم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی