به گزارش خبرورزشی، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به حواشی تعویض لباس سردار دورسون، مهاجم جدید پرسپولیس و مالکوم، ستاره الهلال واکنش نشان داد.
در حالی که طی روزهای گذشته از دورسون به دلیل درخواست پیراهن از مالکوم آن هم بین دو نیمه بازی پرسپولیس و الهلال، در حالی که پرسپولیس چهار گل از حریف عقب است، انتقادات شدیدی شد، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ادعا کرد مالکوم از دورسون پیراهن خواست!
مصطفی لشگری با انتشار ویدیوی زیر در صفحه اینستاگرام خودش نوشت:
متاسفانه آنقدر می خواهند توی چشم باشند و سعی کنند از هر آب گل آلودگی ماهی بگیرند که حتی به واقعیت مساله نیز توجه نمی کنند و دروغ به خورد هوادار می دهد. فرقی هم نمی کند چه کسی باشد. در این فیلم کاملا مشخص است که مالکوم بازیکن الهلال خواستار تعویض پیراهن با سردار دورسون است اما با تکیه به تصورات ذهنی غلط و تفکرات مسموم خود قضیه را به گونه دیگری جلوه داده اند.