گل اول پرسپولیس؛ نوشداروی کارتال بعد از مرگ دسته جمعی! +فیلم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم پرسپولیس پس از ۹۰ دقیقه توانست یکی از گل‌های خورده از الهلال را تلافی کند.

به گزارش خبر ورزشی، شاگردان کارتال که در نیمه دوم دست به تعویض‌های زیادی در تیمش زد، سرانجام پس از اعلام یک ضربه پنالتی در دقیقه نودم مسابقه توسط گئورگی گولسیانی موفق به گشودن دروازه تیم میزبان شدند تا از تفاضل گل‌های خود در جدول بکاهند.

علی علیپور که در این بازی به جای سردار دورسون تنبل و به درد نخور هم در زمین دوید، با یک فرار عالی و پاس در عمق تماشایی، آل کثیر را در بهترین حالت ممکن صاحب توپ کرد و مدافع الهلال ناخواسته روی عیسی آل کثیر مرتکب خطا شد.

داور چینی که این خطا را ندیده بود، دستور به ادامه بازی داد اما داور مستقر در اتاق سیستم کمک داور ویدیویی با بازبینی صحنه، او را به پای مانیتور فرا خواند و در نهایت داور چینی نقطه پنالتی را نشان داد تا گولسیانی که یک نیمه بی دلیل روی نیمکت نشسته بود، دروازه حریف را از روی نقطه پنالتی باز کند اما کارتال در ادامه کارهای سرسام آورش، علیپور را احتمالا به جرم ساختن موقعیت منجر به اعلام پنالتی بیرون کشید و سعید صادقی را وارد زمین کرد تا احتمالا توپ نگه دارد و مانع خوردن گل پنجم شود!

در ادامه لحظه‌ای به ثمر رسیدن پنالتی گولسیانی را ببینید؛

حتما ببینید: فیلم رسوایی سردار پرسپولیس در خاک عربستان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • ابوالفضل عابدی IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    اقای کارتال مربی خوب وقابل احترامیست اما اقای درویش بادست خالی نمی توان نتیجه گرفت در ضمن بازیکن مسن واسمی هیچ دردی را دوا نمی کند بازیکن جوان وباانگیزه ونامبر وان نیاز پرسپولیس هست تورا هرکه می پرستین دقت کنید وعمل کنید وپول تیم وحدر ندهید
  • david US ۰۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    bavar konid perspolis bayad bishtar gooel mikhord onha nakhastand bishtar bezanand

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی