جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
۴ |
۵
غایبان قطعی پرسپولیس برای تقابل با مس!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پرسپولیس برای بازی فردا هم مصدوم دارد و هم محروم.

به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس بعد از شکست خارج از خانه مقابل سپاهان ، حالا خودش را برای دیدار حساس مقابل مس رفسنجان آماده می کند و فردا باید به مصاف این تیم برود. سرخ پوشان برای بازی فردا باز هم چند غایب دارد و چند بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت و محرومیت نمی توانند برای پرسپولیس به میدان بروند. امید عالیشاه که چند هفته ای به دلیل عمل جراحی بینی در بازی های پرسپولیس غایب بود، با وجود بازگشت به تمرینات نمی تواند تیمش را همراهی کند و برای بازگشت به میادین نیاز به زمان دارد.

وحید امیری هم که در بازی مقابل ملوان مصدوم شد، نمی تواند در بازی با مس برای پرسپولیس بازی کند و غایب خواهد بود. همچنین گئورگی گولسیانی مدافع فیکس قرمزها هم به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی مقابل سپاهان، در بازی مقابل مس غایب خواهد بود. حال باید دید گاریدو در غیاب این چند بازیکن که همگی از مهره های فیکس پرسپولیس به حساب می آیند، چه ترکیبی را برای دیدار مقابل مس رفسنجان به زمین خواهد فرستاد. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • کیون IR ۱۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
    پورعلی گنجی و کنعانی و یک جوان و بگذارد تو دفاع خوب هست فرجی راست و محمدی چپ خدابنده لو وسروش وسرلک تو هافبک علیپور و ژائو در خط حمله وتعویضیها براجعه و عملود و الکثیر تو دروازه هم گندوز
    • ایرانی IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
      تاکتیک را هم می‌فرمودید تا کاملا تسلط خود را برایم نشان داده باشید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی