سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۰
۱ |
۰
کلوب| اینستاگرام خودت را ببند تا ستاره فوتبال شوی!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بر هیچ کسی این بحث پوشیده نیست که اثرات منفی فضای مجازی به ویژه اینستاگرام، اگر بیشتر از فواید آن نباشد کمتر نیست.

در هفته چهارم لیگ برتر انگلیس و در دربی شمال لندن میان تاتنهام و آرسنال، شاگردان آنژ در خانه مقابل رقیب سنتی و همشهری خود با یک گل بازی را به توپچی ها واگذار کردند تا تیغ تیز انتقادات بیش از پیش آنژ و پسرانش را وارد یک چالش کند.

در این حین، پس از اتمام بازی هواداران تاتنهام به علت عملکرد ضعیف تیم به صفحه شخصی برخی بازیکنان همچون برنان جانسون حمله کرده و با نظرات توهین آمیز و غیر اخلاقی، از خجالت این پسر ولزی جوان در آمده‌اند. جانسون هم چنین رفتاری از سوی هواداران را برنتابید و خیلی زود دست به کار شد و اینستاگرام و صفحه شخصی خود را در حالت غیر فعال قرار داد.

پس از انجام این کار، برنان جانسون درخشش خود در ترکیب تاتنهام را آغاز کرد و در چهار بازی اخیر اسپرز، چهار گل به ثمر رساند. گل برتری تیم مقابل کاونتری سیتی در جام اتحادیه، گلزنی برابر برنتفورد و منچستر یونایتد در هفته پنجم و ششم لیگ برتر و گل اول در اولین دیدار لیگ اروپا با قره باغ به نام جانسون ثبت شد و این وینگ بک ولزی به طور واضح و آشکار نشان داد که تلاش مداوم، بی توجهی و بی اعتنایی و البته دوری از فضای مجازی چقدر می‌تواند برای یک بازیکن حرفه‌ای فوتبال در عالی ترین و سخت ترین سطح ممکن، کارساز و مفید واقع شود. حتی در مواردی دیگر می‌توان به سراغ مربیانی رفت که به‌طور کامل با فضای مجازی خداحافظی کرده و از قضا در عین ناباوری، در کارشان بسیار موفق و در فوتبال زبانزد خاص و عام هستند.

حدود دو هفته پیش، پپ گواردیولا در مصاحبه ای با شبکه اسکای، اعلام کرد که زمانم را با چرخیدن در فضای مجازی تلف نمی‌کنم و اصلا از اینجور چیزها خوشم نمی‌آید و از آنها دوری می‌کنم: «من فقط یک گوشی در اختیار دارم و تیک تاک، توییتر، اینستاگرام و واتس آپ و برنامه‌هایی از این دست را به هیچ وجه ندارم و به نوعی هیچ کدام از آنها را اصلا بر روی گوشی‌ام نصب نکرده‌ام. تنها یک گوشی دارم و نهایت استفاده از آن ارسال پیامک است! همین!»

گواردیولا هم ثابت کرد که بدون حضور در فضای مجازی به خصوص اینستاگرام، انسان موفق تری در زمینه کاری و شغلی خود به حساب می‌آید و شاید بتوان گفت که راز درخشش و موفقیت پپ و امثال او، اتفاقاً در دوری و فاصله گرفتن از همین فضای مجازی است. این قضیه به خودی خود موضوع قابل تاملی محسوب می‌شود اما در رسانه ها و مطبوعات، به تأثیرات آن بر ذهن و جسم فوتبالیست ها کمتر پرداخته شده و به ندرت درباره آن حرف به میان می‌آید.

معین احمدوند| باشگاه خبرنگاران آزاد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

بازرگانی