سه‌شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۰
۱۰ |
۰

واکنش میثاقی به جریمه سنگین پرسپولیس و سپاهان

واکنش میثاقی به جریمه سنگین پرسپولیس و سپاهان
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بخشی از صحبت‌های امشب محمدحسین میثاقی و رضا درویش به موضوع جریمه نقدی پرسپولیسی‌ها اختصاص داشت.

در لابلای این صحبت‌ها محمدحسین میثاقی به موضوع جریمه ۱۰ میلیارد تومانی پرسپولیس اشاره کرد و با توجه به سابقه قبلی جریمه (سپاهان) با جمع زدن این دو عدد به رقم باورنکردنی ۵۰ میلیارد تومان رسید.

میثاقی گفت: با احترام به کمیته بازاریابی، این رقم توسط معدود تیم‌هایی توسط معدود تیم‌هایی در فوتبال ایران برای یک فصل به عنوان درآمد تامین می‌شود.

او ابراز امیدواری کرد که این مبالغ صرف مسائلی مثل هدست داوران و ... بشود.

این‌ جرایم بی سابقه در شرایطی است که همچنان فوتبال ایران در کسب درآمد برای باشگاه‌ها کاملا ناتوان است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۸
  • آریا US ۰۶:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
    بالاخره باید یه جوری بتونن کیسه رو بالا بکشن دیگه! ۴ امتیاز از اون تیم؛ ۱ امتیاز از پرسپولیس؛ ۵۰ میلیارد پول مفت که خدا میدونه تو جیب چه کسانی میره! پرسپولیس باید اعتراض بزنه؛ هم بابت کسر امتیاز الکی و هم جریمه ی ۱۰ میلیاردی! اگر استیناف هم حکم رو تایید کرد؛ باید از کیسه شکایت کنیم! اگر شکایت کنیم؛ صد در صد جریمه میشن! بابا کیومرث کیسه ها هم اومد??
    • جکوار US ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۹
      تیم لنگ با این امتیازات که هدیه داوران میباشد باید الان ته جدول دست و پا بزند. هر وقت هم اسم سرورتون تاج را میارین باید صلوات بفرستین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی