چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
۰ |
۰

یحیی مجوز جدایی را داد/ مدافع پرسپولیس رفتنی شد

یحیی مجوز جدایی را داد/ مدافع پرسپولیس رفتنی شد
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اولین بازیکن پرسپولیس که به صورت رسمی از این تیم در فصل جدید جدا شده، لیگ آتی را در جمع شاگردان مجتبی حسینی دنبال خواهد کرد.

ابوالفضل سلیمانی مدافع جوان پرسپولیس که از وی به عنوان یکی از استعدادهای آینده فوتبال ایران یاد می‌شود، به تیم آلومینیوم اراک پیوست.

سلیمانی که با توجه به فیزیک مناسبی که دارد توانسته بود در فصل گذشته نظر یحیی گل محمدی را برای حضور در این تیم جلب کند، با توجه به حضور مدافعان باتجربه و ملی‌پوشی مثل مرتضی پورعلی‌گنجی، گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی و علی نعمتی فرصت چندانی برای خودنمایی به دست نیاورد.

این مدافع جوان که عضو تیم المپیک ایران نیز هست، با توجه به شرایطی که داشته با نظر یحیی گل محمدی به صورت قرضی از این تیم به مدت یک فصل جدا شد و اکنون قرارداد خود را با آلومینیوم اراک به امضا رسانده تا اولین بازیکن جدا شده رسمی سرخ‌ها لقب گیرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی