چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
۲ |
۲

سایه سنگین مجیدی روی سر ساپینتو/ فرهاد به استقلال برمی‌گردد؟

سایه سنگین مجیدی روی سر ساپینتو/ فرهاد به استقلال برمی‌گردد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ریکاردو ساپینتو در حالی جانشین فرهاد مجیدی شده که اگر این مربی نتیجه لازم را نگیرد، مجیدی به این تیم برنمی‌گردد.

فرهاد مجیدی با باشگاه الاتحاد کلبا امارات قرارداد بسته و حالا به عنوان تنها سرمربی ایرانی شاغل در لیگ حرفه‌ای امارات مشغول فعالیت است. فرهاد به زودی شاگردان خود را به اردوی اروپایی می‌برد و می‌خواهد این تیم را با سر و شکلی جدید وارد رقابت‌ها کند.

البته بدیهی است که کسی از او انتظار قهرمان کردن الاتحاد را ندارد و حتی قرار گرفتن این تیم در میانه جدول هم یک موفقیت ارزشمند برای این سرمربی ایرانی تلقی می‌شود ولی به موازات همین مسأله در تهران شایعه شده که اگر استقلال با سرمربی پرتغالی خود به بن‌بست برسد، دوباره زمینه برای بازگرداندن مجیدی فراهم خواهد شد.

البته اطرافیان فرهاد این شایعه را رد می‌کنند و مدعی‌اند حتی اگرساپینتو نتواند در استقلال ماندگار شود، فرهاد مجیدی حداقل یک سال از فوتبال ایران دور خواهد بود و ترجیح می‌دهد فارغ از هیاهوی لیگ برتر ایران، در امارات کار مربیگری خود را جلو ببرد و نمی‌خواهد به همین زودی در فوتبال خودمان آفتابی شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • بهزاد ایمن IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
    مجیدی هرگز به فوتبال ایران برنمیگرده البته تا زمانیکه این فوتبال ای جوری هر کی هرکیه ???

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی