دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
۱ |
۵

پیش‌بینی یک استقلالی: طارمی را در انگلیس یا اسپانیا می‌بینم

پیش‌بینی یک استقلالی: طارمی را در انگلیس یا اسپانیا می‌بینم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مدافع چپ تیم ملی فوتبال ایران گفت: من به جای همه هم‌تیمی‌هایم صحبت می‌کنم و باید بگویم از این‌که مهدی را در کنار خود داریم، بسیار خوشحالیم.

امید نورافکن مدافع چپ ایران در پیروزی مقابل عراق بود. مسابقه‌ای که تیم سفیدپوش را به جام جهانی قطر رساند. بازیکن سپاهان، تیمی که میگل تکسیرا پرتغالی را به‌عنوان دستیار در اختیار دارد، از بازگشت بی نقص طارمی و شاهکارش مقابل عراق گفت.

نورافکن مهدی طارمی را یک بازیکن فوق‌العاده و بی حدومرز می‌داند که حتی داستان‌هایی که او برای سفر به تهران پشت سر گذاشت، با شب‌های بی خوابی و ورود به ایران در سحرگاه هیچ تاثیری روی عملکردش نگذاشت.

مدافع چپ تیم ملی درباره عملکرد مهدی گفت: او عملکرد بسیار خوبی داشت؛ داشتن طارمی و هم‌چنین آزمون بهترین گلزن لیگ روسیه یک مزیت بزرگ برای تیم ملی ایران است، چون آنها گلزنان ما هستند و می‌توانند برای حریفان بسیار خطرناک باشند. برای آن‌ها بهترین‌ها را آرزو می‌کنم و خوشحالم از این‌که آنها با ما هستند.

 امید نورافکن که جزو چهره‌های جوان حاضر در اردوی تیم ملی است، درباره شرایط طارمی می‌گوید: این احساس را داشتم که طارمی بسیار تشنه بازی و گلزنی دوباره برای تیم ملی است و او این کار را کرد. من به‌جای همه هم‌تیمی‌هایم صحبت می‌کنم و باید بگویم از این‌که مهدی را در کنار خود داریم بسیار خوشحالیم. تیم ملی فضای خوبی برای همکاری و تعامل بین ماست.

نورافکن درباره شرایط مهدی طارمی در پورتو و آینده فوتبالی او هم اضافه کرد: طارمی عملکرد خوبی داشته و می‌تواند به یک جهش بزرگ نزدیک شود؛ او در میان سه بازیکن برتر آسیا قرار دارد و در باشگاه پورتو در اروپا نمایش‌های خوبی داشته است. این اتفاق کار آسانی نیست و بسیار سخت بوده اما طارمی توانسته در سال‌های اخیر در باشگاه و تیم ملی ایران نمایش‌های درخشانی را از خود به جای بگذارد.

مدافع چپ تیم ملی ادامه داد: بعد از رسیدن به پورتو فکر می‌کنم او شایسته یک جهش دیگر است؛ می‌توانم طارمی را در اسپانیا یا انگلیس تصور کنم که سطح آن بالاتر از پرتغال است.

امید نورافکن واکنشی هم به مسابقه با تیم ملی عراق داشت و درباره رویارویی با این تیم در راه صعود به جام جهانی گفت: دوئل با عراق صرفا یک مسابقه فوتبالی نیست، یک مبارزه عالی است؛ این مصاف یک بازی عالی و کلاسیک در سطح آسیاست. آنها واقعاً می‌خواستند ما را شکست دهند، اما فراموش کردند که ما یک تیم هستیم و در زمین خیلی بهتر و شایسته پیروزی بودیم.

نورافکن در بخش پایانی صحبت‌هایش با نشریه پرتغالی گفت: ما متعهد به پیروزی در تمامی بازی‌ها و انجام آماده‌سازی به بهترین شکل برای جام جهانی هستیم و با بازی‌های تدارکاتی مناسب به دنبال آن هستیم در مقابل تیم‌های بزرگ، سطح فنی خود را بالاتر ببریم چرا که ما به برای کسب نتایج خوب به جام جهانی قطر می‌رویم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شمسعلی. GB ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    این بیچاره هم یک اشتباهی در اوایل فوتبالش انجام داده شما دیگر ول کتش نیستید کجای این استقلالی است که شما به او اتهام می زنید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی