یکشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۸
۰ |
۰

سرمربی پرتغال: پیروزی حق آلمان بود

سرمربی پرتغال: پیروزی حق آلمان بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرناندو سانتوس سرمربی تیم ملی پرتغال گفت: به دنبال حمله و ایجاد ارتباط میان خطوط‌مان بودیم. از ضدحملات هم به خوبی بهره بردیم چون می‌دانستیم که آلمان در ضدحملات آسیب‌پذیر است اما پیروزی حق آلمان بود.

خبرورزشی - فرناندو سانتوس، سرمربی تیم ملی پرتغال پس از باخت تیمش برابر آلمان در رقابت‌های یورو ۲۰۲۰ به قدرت حریف اعتراف کرد.

سانتوس درباره این دیدار گفت: «ما بازی را خوب شروع کردیم و سازماندهی خوبی هم داشتیم. به دنبال حمله و ایجاد ارتباط میان خطوط‌مان بودیم. از ضدحملات هم به خوبی بهره بردیم چون می‌دانستیم که آلمان در ضدحملات آسیب‌پذیر است. با این حال آلمان تیم برتر میدان بود، البته ما هم دست‌وپا بسته نبودیم. بین دو نیمه سعی کردیم وضعیت را تغییر دهیم اما تا به خودمان آمدیم گل‌های سوم و چهارم را هم خوردیم. با این اتفاق شیرازه تیم ما از هم پاشید، اگرچه تلاش ما برای جبران گل‌های خورده ادامه داشت. اختلاف را به دو گل کاهش دادیم و یک توپ‌مان هم به تیر دروازه خورد. آلمان هم البته موقعیت‌های داشت. در مجموع من فکر می‌کنم که پیروزی حق آلمان بود.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی