دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
۰ |
۲

اتفاق عجیب در فوتبال ایران/ تماشاگر به ورزشگاه آمد؛ درگیری اوج گرفت!

اتفاق عجیب در فوتبال ایران/ تماشاگر به ورزشگاه آمد؛ درگیری اوج گرفت!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حضور تماشاگر در یک بازی لیگ دسته دوم آزادگان در حالی منجر به حاشیه شد که از اساس حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها ممنوع است .

خبرورزشی - در حالی که به دلیل شرایط کرونایی، تمامی بازی‌های لیگ‌های  فوتبال کشور باید بدون تماشاگر برگزار شود، بازی دو تیم فولاد نوین اهواز و سپیدرود رشت در ورزشگاه دوم فولاد خوزستان حدود یکصد تماشاگر روی سکوهای ورزشگاه حضور داشتند که این اتفاق منجر به بروز حواشی در دوئل شمالی و جنوب لیگ دسته دوم  شد.

این افراد که بیشتر آنها بوقچی های تیم فولاد نوین اهواز بودند، در هر دو نیمه با بازیکنان ذخیره و کادر فنی سپیدرود درگیری‌های را بوجود آوردند که همین‌مسئله باعث شد داور بازی را متوقف کند.

از قرار معلوم عدم نظارت درست برگزار کنندگان از یک طرف و ورود غیرقانونی بوقچی‌ها و تماشاگران تیم میزبان از طرف دیگر باعث شد تا این جنجال‌ها رقم خورده و اتفاقات عجیبی را شاهد باشیم.

بدین شکل در کل دو نیمه، پانزده دقیقه وقت اضافه برای این دیدار حساس لحاظ شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی