۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵
کد خبر: 497430

پرسپولیس با اورونوف تمرین کرد +گزارش تصویری

تیم فوتبال پرسپولیس پس از دو روز استراحت، تمرینات را از سر گرفت و ارونوف نیز در بخشی از تمرینات گروهی حضور داشت.

به گزارش خبرورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران پس از دو روز استراحت، تمرینات خود را امروز (یک‌شنبه) در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی از سر گرفتند.

بازیکنان ابتدا در سالن وزنه حضور پیدا کردند و تمرینات کشش و نرمش را به مدت ۲۰ دقیقه انجام دادند. سرخپوشان در ادامه در زمین چمن حضور پیدا کردند.

تمرین در چمن با پاسکاری‌ها آغاز شد. سپس کارتال، بازیکنان را به چند گروه تقسیم کرد و چالش‌هایی چون زدن توپ به تیر دروازه، عبور از موانع و … را به انجام رساندند.

این چالش‌ها فضای کری، رقابت و شاد را در تمرین ایجاد کرد. در تمرین امروز، اوستون ارونوف نیز پس از برنامه‌های اختصاصی کادر پزشکی و مربی بدنساز، در بخشی از تمرینات گروهی شرکت کرد ولی سعید صادقی همچنان اختصاصی زیر نظر کادر پزشکی کار می‌کند.

این تمرین بعد از ۷۰ دقیقه به پایان رسید.

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • فتل IR ۲۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
    ما شا الله پرسپولیس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha