شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۳
۰ |
۱

مشکل پرواز استقلال به قطر حل شد

استقلال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با وجود محدودیت‌های پروازی، استقلال مجوز پرواز مستقیم به قطر را دریافت کرد و طبق برنامه، ساعت ۱۳ امروز از فرودگاه مهرآباد راهی دوحه می‌شود؛ سفری که با دو جلسه تمرینی در این کشور همراه خواهد بود.

باشگاه استقلال با وجود محدودیت‌های ایجادشده در پروازها، موفق به دریافت مجوز پرواز مستقیم از تهران به دوحه شد. بر این اساس، شاگردان سهراب بختیاری‌زاده طبق برنامه، ساعت ۱۳ امروز از فرودگاه مهرآباد راهی قطر می‌شوند.

آبی‌پوشان پس از رسیدن به دوحه، طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، دو جلسه تمرینی را در این کشور برگزار خواهند کرد تا برای ادامه برنامه‌های خود آماده شوند.

این در حالی است که تراکتور برای سفر به عمان با محدودیت پروازی مواجه شد و صبح امروز ابتدا به مقصد نجف پرواز کرد؛ اما استقلال توانست مجوز سفر مستقیم از تهران به دوحه را دریافت کند.

بیشتر بخوانید: بدون آسانی، بار حمله استقلال روی دوش چه کسی می‌افتد؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها