۲۵
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
۲۵ |
۶

امیرحسین اصلانیان:

سپاهانی ها نمی توانند خودشان برنده شوند، علیه پرسپولیس مصاحبه می کنند/ امید به گل ملوان در حد صفر بود!

سپاهانی ها نمی توانند خودشان برنده شوند، علیه پرسپولیس مصاحبه می کنند/ امید به گل ملوان در حد صفر بود!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

امیرحسین اصلانیان پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: این قشنگ نیست که سپاهانی‌ها خودشان نمی‌توانند برنده شوند اما علیه پرسپولیس مصاحبه می‌کنند.

به گزارش خبرورزشی، امیرحسین اصلانیان پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در گفتگویی در خصوص پیروزی شب گذشته این تیم مقابل ملوان و رفتن سرخ‌پوشان به صدر جدول لیگ برتر اظهار داشت: خوشبختانه همه تیم‌های لیگ دست به دست هم دادند تا پرسپولیس به صدر جدول برود. من پیش بینی این شرایط را کرده بودم و دیدید که بازیکنان پرسپولیس در دقیقه ۱۵ به گل رسیدند تا با خیال راحت‌تری بازی را ادامه دهند. از طرف دیگر تیم ملوان کیفیت همیشگی خودش را نداشت و دیدید که امید به گل این تیم در حد صفر بود. کیفیت دوندگی بازیکنان ملوان زیر حد استاندارد بود و بازیکنی مثل امید عالیشاه، دفاع ۲۲ ساله تیم ملوان را در کورس جا می‌گذاشت.

وی ادامه داد: از طرف دیگر تیم‌هایی مثل سپاهان و تراکتور از آسیا حذف شدند و روحیه تیمی آنها پایین آمده است. من شنیدم که این تیم‌ها با حواشی زیادی هم روبرو شدند که این مسئله باعث می‌شود کار پرسپولیس راحت‌تر باشد. سپاهان در ۶ بازی اخیرش ۵ مساوی به دست آورده و آنها خودشان نتوانستند بر حریفان خود برتری پیدا کنند اما این قشنگ نیست که سپاهانی‌ها خودشان نمی‌توانند برنده شوند اما علیه پرسپولیس مصاحبه می‌کنند. الان شرایطی شبیه به سال گذشته پیش آمده که استقلال اگر نساجی را می‌برد قهرمان می‌شد اما این اتفاق رخ نداد و حالا هم تیم‌های رقیب خودشان نمی‌توانند برنده شوند و فکر می‌کنم با این شرایط پرسپولیس دوباره قهرمان شود.

مهاجم اسبق تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چقدر برای سرخ‌پوشان شانس قهرمانی قائل هستید گفت: توجه به مشکلاتی که برای سپاهان و تراکتور در آسیا پیش آمده و به نظرم از آنجایی که از نظر روحی به هم ریخته هستند شانس قهرمانی پرسپولیس را بیشتر می‌دانم. البته تراکتور دو بازی عقب افتاده و سخت دارد که حتماً در این دو بازی امتیاز از دست می‌دهد. طرف دیگر دروازه‌بان‌های این تیم‌ها هم این روزها گل‌های بدی می‌خورند که نشان می‌دهد گلرها به جای اینکه با بالا رفتن سن، تجربه بیشتری به دست بیاورند ضعیف‌تر می‌شوند.

اصلانیان در خصوص اینکه زوج علی علیپور و دورسون را چطور ارزیابی می‌کنید ادامه داد: از ابتدای فصل فشار زیادی روی علی علیپور بود اما او با زدن گل اول توانست فشار زیادی از روی خود بردارد و حالا هم تبدیل به آقای گل لیگ شده است. لوکاس زمانی که در پرسپولیس بود چقدر موقعیت از دست داد و نشان داد که بازیکن خوبی نیست اما حالا می‌بینیم که دورسون با وجود اینکه سنش بالاست اما نشان داده که فوتبالیست خوبیست و گل‌های خوبی هم می‌زند. تا جایی که من دیدم صمیمیت خوبی هم بین این دو بازیکن برقرار است و این مسئله نشان می‌دهد که آنها از خود گذشتگی هم دارند. خوشبختانه کارتال هم به ترکیب ۱۱ نفره اصلی خود رسیده و این موارد به پرسپولیس کمک زیادی کرده است.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که از نظر شما بهترین بازیکن این تیم در بازی مقابل ملوان چه کسی بوده به فارس گفت: عالیشاه الان در بهترین شرایط خود قرار دارد. از طرف دیگر علی علیپور هم با عملکردی که داشته نشان داده که به کیفیت خود برگشته است. تا جایی که من دیدم پرسپولیس به شرایط خوب خود برگشته اما تنها ایرادی که می‌توانم از این تیم بگیرم این است که سانتر از جناحین ندارند که شاید این هم تاکتیک سرمربی تیم باشد. شاید کارتال به دنبال این است که پرسپولیس با پاس‌های کوتاه به هدف خود برسد.

بیشتر بخوانید: پورعلی‌گنجی: کاری به صحبت دیگران نداریم؛ فلاح مستحق اخراج بود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۱
  • در صف بررسی: ۲
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۲
  • پرسپولیس حکومتی FR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    در هفته 22 داور پنالتی واضح چادرملو رو در چند قدمی صحنه می بینه و داوران VAR بهش میگن بیا ببین و پنالتی نگیر. نباید صحنه رو آهسته ببینید چون رودریگز وقتی فرار می کنه سرعتش بالاست و مدافع پرسپولیس با دست راستش خطا می کنه. در اون بازی 3 امتیاز به پرسپولیس دادن در حالی که 2 امتیازش مهندسی شده بود و بازی مساوی بود. در دربی هم دیدیم که پنالتی استقلال رو که کاملا واضح بود نگرفتن و قبل پنالتی پرسپولیس هم علی علیپور در آفساید بود و قشنگ داور دید و در var هم راحت می تونستن بفهمن که حتی از زاویه درست نشون ندادن. تکرا پنالتی هم کاملا نادرست بود و من با تصویر می تونم کاملا به همه نشون بدم که البته قبلش علیپور در آفساید بود. در دربی هم 3 امتیاز مهندسی شده به پرسپولیس دادن در حالی که پرسپولیس دربی رو باخته بود. خب 5 امتیاز مهندسی شده تقدیم پرسپولیس کردن اونم تو کورس قهرمانی. بازی هفته قبل سپاهان هم نگاه کنید. سر همه تیم ها رو برای قهرمانی مهندسی شده پرسپولیس یکی پس از دیگری می برند
    • نوید IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
      همین که فکر میکنی ما رو قهرمان میکنن وبیشتر بهتون فشار میاد مارو بیشتر خوشحال میکنه
    • هستی IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
      آقا مهندسیه،،بیشتر بسوزید
  • جام های جعلی FR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    اعتراف افشین پیروانی در مصاحبه دیشب به اینکه همه قهرمانی های پرسپولیس توسط خودشان کسب نشده و کمکشان کردند: ما در 8 سال، 14 جام بدست آوردیم. (ای) تیم‌هایی که بالای جدول هستید، حداقل چند تا قهرمانی را هم خودمان آورده‌ایم. نمی‌شود که همه را کمک‌مان کرده باشند، یک سری را خودمان آورده‌ایم. (منظورش غیر از سوپرجام های بدون بازی و اسنپی است و ما هم چند سال است همین را می گوییم که کمک‌تان می کنند)
    • علی زاهدی شهرکی IR ۲۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
      منظورتان سپاهان که دررختکن باقلعه نویی به زمین نیامدند؟؟یااستقلال که برای دربی فرارکردندترکیه؟؟
  • آفسایدپولیس US ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    مثلا فصل پیش با 7 گل آفساید قهرمانتان کردن و مخصوصا گل آفساید دقیقه 87 در بازی آخر که مهدی تاج هم عذرخواهی کرد که به جای اینکه استقلال قهرمان شود پیروزی رو قهرمان کردن
  • reza IR ۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    آب که سربالا بره قورباغه هم ابوعطا میخونه !!!
  • بابائی IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    ملوان از بعد مرحوم سیروس قایقران شده تیم امتیاز ده به پرسپولیس و همیشه در مقابل پرسپولیس ذلیلانه بازی میکند
  • فرى IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    تركيب سال بعد پرسپوليس: گندوز ميلاد- مورى- كنعانى- صادق محرمى ارونوف - سروش- مملى- قلى زاده عليپور- دورسون تعويضى ها: گيورگى- عمرى- عاليشاه - سرلك - فرجى- اميرى تاسيون ميتونن از الان با ديدن اين اسكواد وحشتناك شروع به گريه زارى كنن
  • جواد IR ۱۹:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    والله اگر داوران و فدراسیون و وزیران و کمیته داوری بگذارند بخداپرسپولیس بین ۳تا ۴ جدول هم نمایید بازیهای مهندسی شده که از دید هئچ تیمی پوشیده نیست
  • دوست IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
    سلام..امید بگل ملوان مساوی با امید گل زارع..مساوی با منفی ۲.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی