کدام ستاره پرسپولیس مامور مهار ستاره ۸۰۰ میلیاردی می شود؟!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدافعان پرسپولیس کار سختی برای مهار ستاره های گرانقیمت الهلال خواهند داشت

به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس امشب در یک بازی فوق العاده مهم در ریاض میهمان تیم پرقدرت و پر ستاره الهلال است. میزبان برای این بازی دو ستاره خارجی خود یعنی الکساندر میتروویچ و رنان لودی مهاجم گلزن و مدافع چپ خود را در اختیار ندارد ولی کلی ستاره گرانقیمت خارجی دیگر می توانند برای الهلال بازی کنند.

الهلال که انواع و اقسام ستاره ها را در هر پست در ترکیب خود دارد، چند روز پیش با عقد قراردادی کایو سزار برزیلی را از ویتوریا گیمارش به خدمت گرفت و احتمالا این بازیکن جانشین میتروویچ باتجربه در ترکیب الهلال خواهد شد. پست  اصلی کایو وینگر راست است  و اگر او در پست اصلی خود  بازی کند، میلاد محمدی  یار مستقیم تو خواهد بود و وظیفه  متوقف کردن این خرید گرانقیمت را برعهده خواهد داشت.

اما اگر سزار در پست مهاجم هدف بازی کند، آنوقت شرایط فرق خواهد کرد و خبرهای رسیده از اردوی پرسپولیس حاکی از آن است که مرتضی پورعلی گنجی مامور مهار سزار خواهد بود و وظیفه مهار این مهاجم گلزن و تکنیکی به عهده شماره ۸ سرخ پوشان است. الهلال برای جذب این بازیکن ۲۰ ساله حدود ۹ میلیون یورو هزینه کرده است که به پول ما و با قیمت دلار در این روزها چیزی در حدود ۸۰۰ میلیارد تومان می شود. گفتنی است الهلال صعود خود به مرحله حذفی را قطعی کرده است اما پرسپولیس برای افزایش شانس خود نیاز به امتیاز در این بازی مهم و حساس دارد؛ هرچند کار شاگردان کارتال برای این بازی بسیار سخت خواهد بود.

در همین رابطه؛ پرسپولیس آماده بازی با الهلال شد؛ ستاره مصدوم پرسپولیس به تمرین برگشت، فقط یک ستاره «اختصاصی» تمرین کرد +گزارش تصویری

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • علی IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
    سلام .در تاکتیکهای امروزی هر بازیکنی که بخواهد یارگیری مستقیم داشته باشد احتمال اخراج بازیکن یارگیر بسیار زیاد است .
  • Kamiii IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
    آخه از هر زاویه ای به این بازی نگاه کنی اصلا انصاف نیست همین یک بازیکن اندازه کل بودجه باشگاه پرسپولیس واسش هزینه شده واقعاً نباید از تیم های ایرانی در این بازه زمانی توقع داشت قبول کنیم چه از نظر زیرساخت ها چه از نظر هزینه کردن ما در مقابل قدرت های اول آسیا صفر هستیم تیم های استقلال و پرسپولیس اجازه بازی در استادیوم آزادی رو ندارن چه توقعی باید از این دو تیم داشته باشیم
    • بهرام IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
      اراده ایرانی رو دست کم نگیر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی